2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت کاذب بعد پریودی

232 بازدید | 4 پست

بچه ها من رابطه مشکوگ داشتم بعدشم تا موقع پریودم تمام مدت درد پریود داشنم پریودمم مثل همیشه دو روز زودتر شدم ولی همیشه دو سه روزه بود و چند روزم لک این ماه سردوروز تموم شد روز اولم بکم لخته کوچیک ک تا حالا سابقه نداست ببینم و فرداش پریودم تموم شدکامل بدون لک بینی الان دو هفته از پربودم مبگذره ولی بی بی زدم مثبت کاذب شد زیادم طول نکشید بنظرتون باردارم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور فهمیدی مثبت کاذبه؟؟

آخه  نوشتم  اول خط دومبلافاصله  رنگش سفید پررنگ و براق بود بعدش زود شد هاله قرمز کمرنگ مبگم کاذب چون قبلا باردار شدم اونموقع پریود نشدم و چند روز بعد بی بی زدم بلافاصله  هاله دوم قرمز کم رنگ شد و تا صبح ک میخواستم بندازمش خیلی پررنگ بود ولی ابن سری هاله کمرنگ و از سفید ب قرمز رسید و بی بی دیگه هم کلا با تاخیر بزور هاله میشن بعد من دیدم میگن مدیکور خیلیی مثبت کآذب داره واگه من باردار باشم الان باید خیلی زود پررنگ میشد اما بازم شک افتاده ب دلم