2777
2789
عنوان

وام فرزند آوری

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 27 پست
نه عزیزم داری اشتباه میگی اون استان‌هایی که زیاده رو نمیدن.. و فکر نمیکنم دو سه استان بیشتر باشه

نمیدونین بندرعباس جز کدوم دسته اس

خیلی ب این وام احتیاج دارم

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
محل تولد پدر هم نباید جز اون استان ها باشه

چقدر سختش کردن یه وام زپرتی رو

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا متنو متوجه نمیشم گلم

اینطوری که متوجه شدم میگم  ، مثلا بررسی کردن طبق آمار متوسط تعداد بچه هایی که مردم فلان شهر دارن ۲/۵ به بالا هست ،  یعنی میانگین میگیرن یکی سه تا داره یکی پنج تا داره نرخ فرزند آوری یعنی همه رو بررسی میکنن به یه عدد میرسن اگه بشه دو و نیم یعنی تعداد بچه ها خوبه و کم نیست توی اون شهر ، ولی اگه از دو و نیم کمتر باشه یعنی تعداد بچه ها کمه 

برای اینکه مردم این شهر ها که نرخ زاد و ولد توش کمه بیشتر بچه بیارن این وام رو گذاشتن 

یعنی برو سرچ کن ببین نرخ زاد و ولد توی شهرتون چنده اگر توی شهر هایی بچه بیاری که تعداد بچه کم هست وام بهت تعلق میگیره 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
چقدر سختش کردن یه وام زپرتی رو

هرمزگان زیر دو و نیمه تعلق میگیره.. فکر کنم فقط سیستان بلوچستان بالاس

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
اینطوری که متوجه شدم میگم  ، مثلا بررسی کردن طبق آمار متوسط تعداد بچه هایی که مردم فلان شهر دار ...

فدای شما بشم من

عذر میخوام ی سوال دیگ

اگر پدر بچه ای ک متولد۱۴۰۰ هس و واجد شرایط وامه

ی پسر از خانوم سابقش داشته باشه ینی از زن جدید ک مادر بچه متولد ۱۴۰۰ نیس وام دو فرزندی میگیره یا فقط همون یه بچه از زن جدیده؟ 

کلا متنو متوجه نمیشم گلم

الان سرچ زدم هرمزگان ۲/۱ هست بهت تعلق میگیره 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
هرمزگان زیر دو و نیمه تعلق میگیره.. فکر کنم فقط سیستان بلوچستان بالاس

ممنون گلم

میشه سوالمو جواب بدین اگ اطلاع دارین؟ 

مردی ک از زن سابقش ی فرزند داشتع باشه وام فرزند ب هردو بچه تعلق میگیره یا فقط ب بچه زن جدید ک متولد۱۴۰۰ هست؟

الان سرچ زدم هرمزگان ۲/۱ هست بهت تعلق میگیره 

فدای وجودت مهربونم

فدای شما بشم من عذر میخوام ی سوال دیگ اگر پدر بچه ای ک متولد۱۴۰۰ هس و واجد شرایط وامه ی پسر از خا ...

فکر کنم وام دو فرزندی بهش تعلق بگیره چون بالاخره اسم دو تا بچه توی شناسنامشه باز بپرس من خبر ندارم 

ممنون گلم میشه سوالمو جواب بدین اگ اطلاع دارین؟  مردی ک از زن سابقش ی فرزند داشتع باشه وام فر ...

کلا به بچه‌ای که بعد از ۱۴۰۰ باشه تعلق میگیره.. اما چون از دو تا خانم هستن بچه دوم حساب نمیشه یعنی ۳۰ تومن میدن... مطمئن نیستم اما داداشم پرسیده بود گفته بودن حتما از یک ازدواج

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
فدای وجودت مهربونم

خواهش میکنم عزیزم 

فکر کنم وام دو فرزندی بهش تعلق بگیره چون بالاخره اسم دو تا بچه توی شناسنامشه باز بپرس من خبر ندارم&n ...

خداکنه تعلق بگیره

خداکنه تعلق بگیره

سلام عزیزم ببخشید شما وام رو گرفتین من میخواستم وام فرزند آوری یکی از اقوام رو بخرم . از زن اول که فوت شده ۲ فرزند و از زن دوم یه فرزند داره ک متولد ۱۴۰۰ ب بعده. الان بهمون ۹۰ تومن وام میدن یا همون ۳۰ تومن؟