2777
2789

چند وقته همش دوست دارم‌ توی اتاقم باشم و برقا خاموش باشه حتی سر شام‌ و ناهار رفتن هم زورم میاد زودتر از قبلا عصبی میشم و بعد از خودم عصبی میشم که چرا عصبیم...باورتون میشه حوصله یه لیوان اب خوردن هم ندارم انگار دست خودم نیست همش فکر میکنم‌کرخت و بی حالم ....مشهدم هستم چند وقت پیش رفتم حرم که دلم باز بشه ولی بدتر توی خیابون و مسیر عصبی بودم و سرم درد میکرد ...تا رسیدم خونه سر دردم تموم شد واقعا عجیب شدم بدتر از همه شباس....وقتی میخوام بخوابم انگار قفسه سینه م سنگینه و به هن هن میوفتم و ستت نفسم در میاد....ممکنه مثلا از کم خونی یا کمبود ویتامینی چیزی باشه...؟

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
به نام خدا دلیلش هوای گرم تابستون

مشهد دو روزه هوا خنک تر شده به حدی که یه سوز هم هست انگار...

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مث تو ام با این تفاوت ک متاهلم کارای خونه هست رسیدگی ب شوهر و بچه هم هست ... 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
منم مث تو ام با این تفاوت ک متاهلم کارای خونه هست رسیدگی ب شوهر و بچه هم هست ... 

نه من مجردم و وقتمم آزادتره به نسبت ..ولی همین که بی دغدغه ام خودش معضل بزرگیه....

نه من مجردم و وقتمم آزادتره به نسبت ..ولی همین که بی دغدغه ام خودش معضل بزرگیه....

ولی حداقل راحتی دیگه فک کن با اون حال بدت شوهرت شوخی کنه باهات بیاد سمتت برا رابطه یا مثلا بچت بازی بخاد ی مدل خاص کیک یا شیرینی بخاد

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
ولی حداقل راحتی دیگه فک کن با اون حال بدت شوهرت شوخی کنه باهات بیاد سمتت برا رابطه یا مثلا بچت بازی ...

اینم حرفیه ...

خوش بحالتون من دلم برا دریا تنگ شده بیخ گوشمه ولی از بس گرمه نمیشه رف

جنوبی یا شمال؟...

یی میگیا مگ شمال گرمه جنوبم

شمالم دیگه شرجیه هواش گرمه ...تابستون پارسال من رفتم گرم بود...

منم رفتم از بندر گرم تر نیس

منم جنوب نبودم ...بدترین گرمایی که کشیدم مال همون شماله...