2777
2789
عنوان

یه چیز جالب کشف کردم!

163 بازدید | 0 پست

وای، دیگه یه چیزایی شنیدم که احتمالاً خیلی به کار میاد برای اونایی که دنبال تبلیغات و برندینگ هستن. حالا من که خودم چندان اطلاعات زیادی ندارم، ولی بهتون توضیح می‌دم.

پس فرض کنید یه شرکت یا کسب‌وکار دارید و می‌خواید خودتونو معرفی کنید و اهمیتشون رو به دیگران نشون بدید.

چاپ ساک دستی رو شنیدم که میتونه یه گزینه‌ی خوب باشه. چون دیگه نمی‌دونم چه جوری دقیقاً این کار انجام می‌شه، ولی یه جورایی شما می‌تونید لوگو یا نشان تجاری‌تون رو روی اون ساک‌ها چاپ کنید. حالا چطوری می‌شه؟ 

شاید شما باید برید سراغ افرادی که این کار رو می‌تونن انجام بدن. شاید یه کارخونه یا یه شرکتی که دستگاه‌های چاپ داره مثلا چاپ متین، چاپ سورن، چاپ کهن و.... شما بهشون اون نشان تجاری‌تون رو می‌دید و اونا با اون دستگاه‌های خودشون، اون نشان تجاری رو روی ساک‌ها چاپ می‌کنن

حالا چرا این کار می‌تونه خوب باشه؟ ببینید، وقتی شما این ساک‌ها رو به مردم می‌دید، شاید اونا ببینن نشان تجاری‌تون و به یاد داشته باشن که شما یه کسب‌وکار یا شرکت دارید.

شاید این یه جورایی بهتون کمک کنه که اونا به خدمات یا محصولاتی که ارائه می‌دید، توجه بیشتری بکنن.