2777
2789
عنوان

پزشکی یا دندون

| مشاهده متن کامل بحث + 2029 بازدید | 67 پست
به نظرم تو این فرصت برو از دانشجوهای خود دندون پزشکی هم بپرس، ولی من شنیدم دندون بهتره چون از لحاظ ش ...

راستی مبارکت باشه الهی به دل خوش 

دختر خودم امسال کنکور تجربی داده ولی ترازش ۶۰۰۰ شده، بردم قلم چی ثبت نامش کردم و خودشم درسخون هست، اما میگن ممکن نیست تو یکسال بشه بیشتر از ۲۰۰۰ تا تراز بالا بره 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
اوه تو ایران تا با پزشکی له درآمد برسی میدونی چقد طول میکشه!

مگه پزشکی منبع درامده ؟؟ 

پزشکی عشق میخواد 

من خودم گفتم اگه پزشک بشم ، راه دیگه برای کسب درامدم پیدا میکنم

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه تو ایران تا با پزشکی له درآمد برسی میدونی چقد طول میکشه!

۷ سال دوران عمومیه مثل برق میگذره....همه اخیرا میگن تایم درس خوندنش زیاده. ی جورایی ترند شده..کارشناسی ۴ ساله..پزشکی یه سال بیشتر! اونقدرم توجه جلب کن نیست

بعد اون یه درامد نسبی طرف هی داره حالا یه میره تخصص یا عمومی میمونه....

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
راستی مبارکت باشه الهی به دل خوش  دختر خودم امسال کنکور تجربی داده ولی ترازش ۶۰۰۰ شده، بردم قل ...

ببخشیدا ، ولی حرف مفت زدن !! 

خیلی از صفر شروع کردن ، به رتبه ۲ رقمی رسیدن

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
دندون  جون من دندون

از لحاظ درامد و سطح درس ها دندون خیلی بهتر از پزشکیه

ولی نجات جون ادما به نظرم خیلی قشنگ تر از پر کردن دندونه

ولی میدونی فکر میکنم بیست سال بعدم رو هم باید در نظر بگیرم به عنوان یک فرد مسن شاید سختم باشه درگیر کار های فیزیکی دندون پزشکی و گردن درد و کمر دردش باشم ولی یک پزشک متخصص صرفا تو مطبش بیمار ویزیت میکنه و فشار کاریش کمتره

از لحاظ درامد و سطح درس ها دندون خیلی بهتر از پزشکیه ولی نجات جون ادما به نظرم خیلی قشنگ تر از پر ک ...

دقیقا .... الان عموی خودم دندان پزشکه ، ۵۰ سالشه دیگه کار نمیکنه ! 

ولی برادر خانومش ، ۷۵ سالشه متخصص قلبه ، هنوز مطب داره

راستی مبارکت باشه الهی به دل خوش  دختر خودم امسال کنکور تجربی داده ولی ترازش ۶۰۰۰ شده، بردم قل ...

چرت میگن....پسر خالم سال اول گند رد رتبش سی هزار شد سال دوم شد سه هزار

اگه الان بود پزشکی میاورد اون زمان رفت پرستاری....امسالم تک رقمی ارشد شد

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
به نظرم تو این فرصت برو از دانشجوهای خود دندون پزشکی هم بپرس، ولی من شنیدم دندون بهتره چون از لحاظ ش ...

پارسال ۷۰۰۰ بودم امیال حدودا نزدیک ده هزار بله میشه با یکسال پیوسته درس خوندن با سطح پایین هم رسید به رتبه های خوب

آره خب  ولی دندون پزشک خوب هم پیدا نمیشه دیگه

دندون پزشکی باید کار دستت خوب باشه ... مثل نقاش 

ببخشیدا ، ولی حرف مفت زدن !!  خیلی از صفر شروع کردن ، به رتبه ۲ رقمی رسیدن

راست میگی تورو خدا؟ چند روزه اعصابم بدجوری خورده، بچم واقعا درسخونه، ترازها که اومد فوری رفتیم قلم چی به خاطر برنامه ریزیش ثبت نامش کردیم الآنم شروع کرده درس خوندن، ریاضیش ضعیفه که می‌خوام براش معلم خصوصی بگیرم برا ریاضی کنکور، 

ولی مشاورها و اطرافیان میگن ممکن نیست یکی در عرض یکسال از تراز ۶۰۰۰ برسه مثلا به ۱۰۰۰۰ 

دخترم امسال اولین کنکورش بود، متاسفانه دو بار شدید مریض شد به طوری که رسما از همه چی عقب افتاد وگرنه بچه درسخونی هست 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
پارسال ۷۰۰۰ بودم امیال حدودا نزدیک ده هزار بله میشه با یکسال پیوسته درس خوندن با سطح پایین هم رسید ب ...

عالی، خداقوت واقعا تلاش کردی 

قشنگم بستگی به علاقه ات داره میشه لطفا از نحوه خوندن و کلاسی اگه شرکت کردی بگی ؟منم سال بعد کنکور دا ...

کلاس شرکت نکردم ولی ساعت مطالعم رو سعی میکردم همیشه بالا نگه دارم و خیلی رو کیفیت درس خوندم حساس بودم معمولا برای یک مبحث از دوتا منبع تست میزدم