ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 عنوان فتوشاپ یا حسابداری ؟ 349 بازدید | 32 پست چند ماه میخوام وقت بذارم برای آموزش دیدن ولی نمیدونم از نظر کار پاره وقت و درآمد کدوم برای یه دانشجو بهتره ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس ) 1402/05/24 | 12:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nastaran9banoo عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 11076 فتو قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 16865 حسابداری بنظر من چون حتی ی مغازه کوچیکم ب حسابدار نیاز دارن قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 حسابداری پاره وقت میتونم کار پیدا کنم ؟ افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 فتو مرسی از نظرت 🌹 افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
ftmeo96 عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 9330 پاره وقت میتونم کار پیدا کنم ؟ بستگی داره چه شهری باشه شهر کوچیک سخته و اینم بهت بگم کار حسابداری پاره وقت فکر نکنم پیدا کنی
lawashak_jangaliiii عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 1738 من رشتم حسابداریه .. ولی بگردی کار صندوقداری زیاده
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 حسابداری بنظر من چون حتی ی مغازه کوچیکم ب حسابدار نیاز دارن پاره وقت میتونم کار پیدا کنم ؟ افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
دخترمعلق2 عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 5726 اگه میخوای کار پیدا کنییه کله برو کاراموزی برای اینهمه برای غیر تکراری..🌘
maryamjalaliii عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 1814 پاره وقت میتونم کار پیدا کنم ؟ منظورت فقط عصرا هست؟ نمیدونم ولی من هرجا تو اداره و دفتر ها دیدم حسابدار و کمک حسابدار میخواستن
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 بستگی داره چه شهری باشه شهر کوچیک سخته و اینم بهت بگم کار حسابداری پاره وقت فکر نکنم پیدا کنی نه شهر کوچیک نیستم ولی دقیقا مشکلم همینه تمام وقت نمیتونم کار کنم افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 من رشتم حسابداریه .. ولی بگردی کار صندوقداری زیاده صندوقداری نیاز به آموزش خاصی داره؟ افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 16865 پاره وقت میتونم کار پیدا کنم ؟ اره زن داداشم قبلا هم تو ی رستوران بود هم ی مغازه قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 اگه میخوای کار پیدا کنی یه کله برو کاراموزی کاراموزی حسابداری یا گرافیک ؟ افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )