2777
2789
عنوان

اقدامیابیان..........

207 بازدید | 37 پست

سلام.این ماه محرک تخمدان استفاده کردم امید زیادی داشتم بچه داربشم اما بازم نشد.

چقددلم میخاد مامان بشم . . . چقد دلم میخادی مادری کنم. . .خانما چکارکنم زود مامان بشم؟ازغصه دارم میمیرم😓💔

یک ساله بچه میخام یک عمر برام گذشته🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ان شالا ک دامنت سبز میشه.منم ماه اول اقدامم

انشاءالله همین ماه بارداربشی تاطعم چشم انتظاری رو نچشی.خدارو به همین ماه عزیز قسم میدم خیلی خیلی زود مامان بشی🌹

منم دو سال و نیم اقدام نشده تازه قبل اون سه تا سقط داشتم نمیدونم قسمت ماها چیه چرا باید انقد منتظر ...

من اصلا حامله نمیشم توحداقل امیدی داری که حامله شدی و سقط شده.من اصلا تجربه نکردم اصلااااااا

ماه قبل خیلی رعایت کردم.حتی همش بیرون بودم که فکرم درگیر نباشه امابازم نشد😔

ماه قبلم درگیر بودی ، خودتو گول نزن

اگه سنت زیاد نیست ، کلا از فازش بیا بیرون 

اقدام کن بدون چک کردن بدون ازمایش گرفتن 

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

منم دو سال و نیم اقدام نشده تازه قبل اون سه تا سقط داشتم نمیدونم قسمت ماها چیه چرا باید انقد منتظر ...

عزبزم ماه اول اقدامم تقریبا ۱۰ روز بعد اقدام ب شدت سینه درد و کمر درد دارم.قبلا ت روز پریودم اینجوری میشد.ولی الان ۹ روز مونده تا پریودم.بنظرتون ممکنه باردار باشم؟

ممنونم از دعای قشنگت.

فدات عزیزم.بخدا انقد خودم اذیتم حالم بده دلم نمیخاد کسی تو این شرایط باشه حتی اونیکه دشمنمه.واقعا سخته یه زن بامادر نشدن امتحان بشه.واقعا شکنجه بدیه خدا یه نظر به دل همه زنای منتظر بندازه دامنشونو سبز کنه.دامن منم سبز بشه به حق این ماه عزیز

من اصلا حامله نمیشم توحداقل امیدی داری که حامله شدی و سقط شده.من اصلا تجربه نکردم اصلااااااا

نه من این سه تا سقطم دو تاش ناخواسته باردار شدن تو عقد ولی هیچ کدومو خودم سقط نکردم خودشون قلبشان تشکیل نمی شد سومی رو اومدم خونه خودم بازم همون طور ولی سه تا با درد خیییییلی زیاد 

بعد اونم که تا حدودی فهمیدم مشکل کجاست و راه درمان کجا دیگه حامله نمیشم

فدات عزیزم.بخدا انقد خودم اذیتم حالم بده دلم نمیخاد کسی تو این شرایط باشه حتی اونیکه دشمنمه.واقعا سخ ...

فداتشم قشنگم‌.اره گلم درکت میکنم انتظار خیلی سخته.ولی نمیدونم قانون دعا چجوریع.همیشه اگ چیزیو زیاد بخای،مقاومت میکنه