بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید نتونم بقیه پیام ها الان بخونم.گوشیم خاموش میشه. فقط دلم میخواست اینو بگم بهتون که بیاید هممون این فرهنگ رو جا بندازیم برای بچه هامون. مشاوره رفتن رو میگم. حرف زدن رو. من چند وقت پیش دخترم 8 سالش با دوستش به مشکل خورد و خیلی ناراحت بود گفت چکار کنم ناراحتم. گفتم خوب مامان به خودش گفتی گفت آره.چند تا آه گفتم گفت انجام دادم فایده نداشت. گفتم خوب باید بریم پیش مشاور. و البته حالا تا نوبت بگیریم بیا با این دوست من مشورت کن مشاور هست. منم باهاش مشورت میکنم گاهی. قبول کرد و باهاش حرف زد و کلی آروم شد.
اون وقت خیلی ها میان سرنوشت دردناکشوت رو برای حس هم دردی و دلسوزی یا تخلیه شدن این جا میگن و از مشاوره های غلط هر کسی با هر سنی استفاده میکنن و هم زندگی خودشون خراب تر و هم حال یه سری ها بدتر میشه. تمام حال بد دیروز من که قلبم درد میکرد سر هر چیز بیخودی همین بود که این جور پست هارو خوندم. از سر کنجکاوی یا به قصد کمک ولی به شدت رو خودم تاثیر بد داشت. ولی مشاور باتجربه هم کمک میکنه هم خودش این همه تاثیر نمیگیره. چون در نهایت از خودش رضایت داره که مطمعن هست حال طرف خوب میشه. اگه خودش بخواد
ضمن این که یادمون باشه تمام دنیا امتحان هست و مثل امتحانات مدرسه با هر سختی باشه میگذره و باعث رشد و پیشرفت ما میشه. مثل ارتقا رتبه تحصیلی. خواهش میکنم اول هر کاررری از خدا و امام زمان مدد بخواید و بی محابا وسط هیچ ماجرایی خودتون نندازید. گرفتاری براتون میمونه. تو روابط جنس مخالف مثلا. این قدر برای خودتون ارزش قائل باشید که فکر نکنید برطرف کردن نیاز جنسی و دوستی با جنس مخالف بدون ازدواج چیز مهمی نیست. اگر پس فردا با کسی ازدواج کردید بتونید بگید تو تنها عشق منی تا اونم براتون از جون نایه بزاره و نگه اگه راست میگی چرا با اون بودی. و خودشم راحت با کسی دیگه باشه چون تو سوابق شما این چیز عادی بوده. بعد میآید تاپیک میزنید خیانت کرد و مچش و گرفتم و...
یه زمانی تمام بحث های این جا مربوط به بچه و بارداری بود مثلا اسمش نی نی سایت بود. الان یه زن باردار بیاد از ناراحتی زیاد به مشکل میخوره اصلا کی ظرفیت این همه ناراحتی داره. این جا باید از لحاظ روانی برای یه زن باردار یا بچه دار امنیت داشته باشه به نظرم