2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم میخاد ولی پول ندارمممم

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
آسون ترین عمله

یکم استرس دارم کسیو ندارم که مراقبم باشه همسرمم دو روز بیشتر نمیتونه مرخصی بگیره بچه کوچیکم دارم😔یکم نگرانم

👈حال دلم خوب نیست برام دعاکنین👉

عمل راحتی هیچ سختی ای نداره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
منم دلم میخاد ولی پول ندارمممم

جور میشع انشالله روش تمرکز کن من چندساله هی گفتم وگفتم تا یهویی شد البته بخاطر تیروییدم عقب افتادوگرنه دوماه پیش عمل میکردم

بعد عمل زباد حرف نزن و نخند به بخیه ها فشار نیاد

من نمی‌دونم چرا وقتی بخیه داره بینی نباید بخندی

زمین و زمان خنده داره 😅

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه
آخی عزیزم ولی کاش حداقل تا یه هفته یکی پیشت بود

کسی ندارم شهرغریبم نمیخوام بگم راه خیلی دوره به سختی سزارین هست؟؟؟؟اخه زایمانم تنها بودم بعدش

یکم استرس دارم کسیو ندارم که مراقبم باشه همسرمم دو روز بیشتر نمیتونه مرخصی بگیره بچه کوچیکم دارم😔یک ...

اصلا نگران نباش. کدوم شهری ؟ و کی جراحی‌ داری ؟

بچت چند سالشه ؟