2777
2789

اصلا با هم می‌سازیم 😐

یا من با خواهرم قهرم یا من با مامانم یا مامانم با خواهرم 

کلا نباید کنار هم باشیم 

دیگه خسته شدم

سر هر چیز کوچک و بزرگی دائم تو خونمون جنگ و دعواست بابامم بی طرف

هر کی ام میگه تقصیر اون دو تای دیگست

الان سه تاییمون با هم قهریم💔

حسرت یه خانواده عادی و آرامش رو دلم مونده خانواده های دیگه و روابط دیگران ما مادر و خواهرشونو میبینم حسرت میخورم 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11791592&slug=&postId=305719868

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11791107&slug=&postId=305568673

لطفا گزارش بدید بترکه دعا تون میکنم

سوسن پرور دات کام🥳🤍 یه فروردینی دارای تایپ شخصیتی ENFP هستم🥺😂🤍 احساسی ام و میانگرا به عقاید بقیه کاری ندارم ؛ تا به عقایدم کاری نداشته باشن😛🤍 یه انسان کاملا معمولی هستم و منم مثل بقیه دارای عیب و نقص هستم🫂💛 یه شکمو و فیلم باز هستم🤗🤭💚 معتقدم باید همیشه با بقیه فرق داشت و خاص بود🥸🍅🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر منم وحشیه و درگیر با خودش کلا کاتش کردم ی ثانیه خوب په ثانیه بد کلا فازیه

دقیقاااا بیشترم تقصیر خواهرمه دو قطبیه منو مامانم که بحث میکنیم میپره وسطش بد ترش میکنه

کلا خیلی رو مخه روانیه 

دقیقاااا بیشترم تقصیر خواهرمه دو قطبیه منو مامانم که بحث میکنیم میپره وسطش بد ترش میکنه کلا خیلی رو ...

هم دردیم

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...
دقیقاااا بیشترم تقصیر خواهرمه دو قطبیه منو مامانم که بحث میکنیم میپره وسطش بد ترش میکنه کلا خیلی رو ...

وایی یروز موهای همو کیدیم بیچاره پدرم نتونس ماروجدا کنه ازلج من بچمو میزد خیلی وحشیه

قوی باش٫نترس٫کمترحرف بزن بیشتر فکرکن🧚‍♀️❤️🦋
وایی یروز موهای همو کیدیم بیچاره پدرم نتونس ماروجدا کنه ازلج من بچمو میزد خیلی وحشیه

وای یا خدا با این حساب بچه دار نمیشم اذیتش نکنه 

اره خواهر منم وحشیه کل دستام زخمه از بس کتکم زده البته منم ساکت نمیمونم

26 سالشه مثلا ولی مغزش اندازه بچه 6 سالس

وای یا خدا با این حساب بچه دار نمیشم اذیتش نکنه  اره خواهر منم وحشیه کل دستام زخمه از بس کتکم ...

ازت بزرگتره؟من۳۴سالمه اون احمق۱۰سال کوچیکتره ولی من پارش کردم بیشعورو

قوی باش٫نترس٫کمترحرف بزن بیشتر فکرکن🧚‍♀️❤️🦋