2777
2789
عنوان

تا حالا شده کسی علائم داشته باشه اما بی بی چک منفی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3860 بازدید | 54 پست
 تو این یکو نیم سال طبیعی اقدام میکنی یا قرص هم میخوری؟؟

طبیعی البته یکبار رفتم دکتر یک ماه قرص خوردم اما دیگه نرفتم اخه همه میگفتن اول بزار یک سال بگذره اگه نشد بعد برو

خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞

۱۴ روزه بخاطر ی رابطه ک جلوگیری طبیعی هم بود دارم زجر میکشم همش فکر میکنم باردارم

دل درد پریود

تهوع تکرر ادرار خارش بدن تیر کشیدن تخمدان هام بی حالی بی خوابی همه رو دارم ازمایش دادم منفی بود پریود هم نمیشم یعنی اصلا یادم نمیاد اخرین بارکی پریودشدم

خلاصه کاش بمیرم 

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طبیعی البته یکبار رفتم دکتر یک ماه قرص خوردم اما دیگه نرفتم اخه همه میگفتن اول بزار یک سال بگذره اگه ...

منم یه ساله اقدامم بدون قرص و فقط طبیعی دو دلم ک برم دکتر و قرص بگیرم یا بازم صبر کنم

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
اره من بس بی چکم منفی حالم بد و علائم داشتم آخرشم رفتم دکتر زنان بتا خون دادم و سونوگرافی دکتر گفت ه ...

اخی جدی 

کاش منم اینطوری باشم 

گفتم اگه تا هفته دیگه نشد بعد برم 

اخی جدی  کاش منم اینطوری باشم  گفتم اگه تا هفته دیگه نشد بعد برم

انشالله عمینطوره و دامنت سبز بشه یه نی نی تپل خوشگل سالم و صالح بیاری، کیفشو ببری، من دخخترم الان دو سال و نه ماهشه، همون اقدام اول گرفت نمیدونستم

۱۴ روزه بخاطر ی رابطه ک جلوگیری طبیعی هم بود دارم زجر میکشم همش فکر میکنم باردارم دل درد پریود تهو ...

نا امید نباش از ته دلم برات دعا میکنم که ایشالله زود باردارشی

ولی یه دکتر برو 

با اجازه استارتر

من پریودم نامنظمه چون پلی کیستیکم

قرص پروژسترون میخورم که پریود بشم

امروز ۱۵ روزه که از قطع قرص میگذره

هنوز پریود نشدم

اما سر شب یه ترشح سفیده تخم مرغی و لخته خونی دیدم(گلاب پیش روتون)

نظرتون چیه؟

یعنی شروع پریودمه؟

یا اینکه اتفاق خاص دیگه‌ایه؟

ممنون میشم راهنماییم کنید 🥺🥺🥺🥺

انشالله عمینطوره و دامنت سبز بشه یه نی نی تپل خوشگل سالم و صالح بیاری، کیفشو ببری، من دخخترم الان دو ...

چقدر خوبه میدونی کاش من و همه ادما اصلا هیچ وقت جلوگیری نمیکردیم