2777
2789
عنوان

تا حالا شده کسی علائم داشته باشه اما بی بی چک منفی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3860 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوو پس احتمالش هست که مثبت بشه ،، وایسا و عجله نکن ،سر موعودت بی بی بزن انشالله که مثبتهه

ایشالله خدا از دهنت بشنوه عزیزم

خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞

اسی سینه هات بزرگ و دردناک شده؟

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
عزیزم اینماه دیگه انشالله قسمت بشه بی بی چت مثبت بشه سال دیگه همین موقع تو بغلت باشه ببریش امام رضا ...

هییییی 

همیشه میگم خدا کنه هرکس که دلش بچه میخواد زودتر بچه دار شه

عقب ننداختم تازه اخرای این هفته باید پریود بشم

بی بی چک قبل تاخیر نشون نمیده

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
هییییی  همیشه میگم خدا کنه هرکس که دلش بچه میخواد زودتر بچه دار شه

الهی آمین 🙏بخدا وقتی حامله شدی یاد این موقع ها ک میوفتی میگی آخی زود گذشتا ببین الان اصلا فکرت و درگیر بچه نکن توی اقدام باش ولی تا موقعی ک حامله بشی سعی کن با شوهرت لذت ببری دونفری فعلا تا نی نی بیاد از فرصت دونفره بودن استفاده کن و ب هیچی فکر نکن ببین یهو خودش میاد البته ک دعا میکنم همین ماه باردار باشی ک چشم انتظار نباشی

یک سال و خورده ای مرسی عزیزم

تو این یکو نیم سال طبیعی اقدام میکنی یا قرص هم میخوری؟؟

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
الهی آمین 🙏بخدا وقتی حامله شدی یاد این موقع ها ک میوفتی میگی آخی زود گذشتا ببین الان اصلا فکرت و در ...

فدات بشم مهربون 🙏💞

اره من بس بی چکم منفی حالم بد و علائم داشتم آخرشم رفتم دکتر زنان بتا خون دادم و سونوگرافی دکتر گفت هشت هفته بارداری ، یراس یعضی خانوما تست قورباغه تی یا ادرار نشون نمیده فقط خونشون نشون میده، من هشت هفته بودم بچم قلبم داشت هنوز مشغول اقدام بودم ، یرو ازمایش خون بتا