2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به بدنت داره برا بعضیا راحتتره برا بعضیا سخت تر 

از هزینه هاش جدیدا خبر ندارم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

میخوام باهات صادق باشم،هرجفت زایمان ها درد های مختص خودش رو داره،طبیعی قبل از زایمانه،ولی بعدش راحتی ،من خودم سه طبیعی زایمان کردم به فاصله ۴ سال،سزارین هم درد داره اما بعد از زایمان ،هزینه هم نمی‌دونم چنده،البته این هم بگم بازهم بستگی به بدنت داره ،یکی طبیعی بد میزاد،یکی سزارین بد میزاد

و خدایی که به شدت کافیست...

زایمان کلا بده.البته من طبیعی زایمان کردم و سر سومین زایمانم ک پنج ماه پیش بود کلا از حال رفتم از شدت درد و ضعف.

ولی خب زودتر سرپا شدم.از سزارین اطلاع ندارم.تجربه نداشتم

و هزینش پونزده ب بالاست

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
چطور بگم.  فوبیا شدیدی دارم وتقعا با فکرش دیوونه میشم

من یکی دوهفته دیگه وقته زایمانه ب احتمال قوی طبیعی خیلی میترسم همش نگرانم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️