2777
2789
عنوان

بروبچچچ بدویید بیاین عکس لباس عروسم🌻😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 46 پست
ووووییی چ خوشگله مبارکت باشه عزیزم 🤩🤩 انشا ٕ الله خوشبخت ِخوشبخت بشی گلی ❤️

مرسی نازم

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالا تنه اش خوبه اما دامنش انگار قشنگ نیست

تو عکس اونجور افتاده خودمم احساس  کردم... اما وقتی تنم کردم خیلی بهتر بود

یا فاطمه زهرا خودت میدونی تنهام پس دستمو بگیر.(برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان ی صلوات میشه بفرسی💚
اسی اگه هنوز تصمیم قطعی نگرفتی مال حنابندونو یه مدل دیگه بردار مثلا مدل ماهی هردو پف دار شده

اخ تو شهرمون اون مدل نیست کلا رسمه دوتا لباس پفی با رنگ مختلف بردارن

حنابندون رو پف دار نپوش

پ چی بپوشم عکس دارین بفرست خوشگلم

پسر سیاهه 😂😂چقد خندیدم تاپیک قبلیت خوشبخت بشین عزیزم😍

پروفایلمو حتما ببین اگه حالتو خوب کردبرای برآورده شدن آرزوم که داشتن یه خونه بزرگتره اگه دوس داشتی یه صلوات هدیه کن 😍😍😍
پسر سیاهه 😂😂چقد خندیدم تاپیک قبلیت خوشبخت بشین عزیزم😍

الان همسرمه دیگ😂بخاطر شناسایی اسمشو نگفتم .چون تو کل اشناها زبون زده همه ایم