2777
2789
عنوان

یچیزی میگم مسخرم نکنید 🥲🫤😂

234 بازدید | 16 پست

من تازه عقد کردم یه ماهی میشه بعد نامزدم بچه ته تقاریس

سه تا جاری دارم خوب از خودم تعریف نمیکنم ها ولی همه میگن توی جاری هام من از همه خوشگل ترم

یه برادر شوهرم پنج سال از نامزد من بزرگتره دارن براش زن میگیرن همش فکر میکنم اون میاد جای منو میگیره اگع از من قیافش بهتر باشه چی🫤😂(پسرای مادر شوهرم واقعا خوشگلن)

بعد توی عروسا همه زود جواب بله دادن منو فقط دو ماه رفتن اومدن😂

تا مامان بابام راضی شدن من یبار برم ببینمش 

‍و‍سطای ‍‍‍خیابونه ‍‍‍دلم ‌‍زیر ‍‍‍بارونه☔☁️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدجاری حسودبده خب حالابهترباشه مگه چخبره مسابقس؟

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
هنوز نیومده شروع کردی

من از همه کوچیک ترم اونا جای خاله منن خوبب مطمعناا برای اونم زن بگیرن از من بزرگ تره 😂😂

وای چقدجاری حسودبده خب حالابهترباشه مگه چخبره مسابقس؟

حسود نیستم‌...

فکر میکنم با اینکه منو خیلی دوست دارن ولم کنن🥲

خب چ ربطی داره

ربطش اینه من ۱۷ سالمه اونا سنشون خیلی بیشتره من خیلی سادم ادم زبون بازیم نیستم در صورتیکه من ساکتم مادر شوهرم دوست داره من خیلی خودمونی باشم اونام بر عکس من سیاست دارن ‌...

حسود نیستم‌... فکر میکنم با اینکه منو خیلی دوست دارن ولم کنن🥲

بخاطر قیافه کسی رو ول نمیکنن مهم رفتارتونه.

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
عکس بده ببینیم چطوری واقعا که دو ماه پیگیری بودن😄

نمیتونم که 😂 

دوماه بیشتر به نامزدم میگفتن فلانی هست اونم اصلا منو ندیده بوده می‌گفته نه بعد جفتمون مذهبی دوبار منو میبینه یعد از اون چندبار جواب رد میدیم بدون اینکه ببینیمش بعد دوماه کش مکش راضی میشم ببینمش😂