2777
2789
عنوان

این چه مریضی بود خدااا

199 بازدید | 14 پست

سلام خواهر من از افسردگی شدید و وسواس فکری رنج میبره مدتیه میگه اجسام چشمامو آزار میدن مثلا در و دیوار  خونه یا گوشه های تلویزیون یا چیزایی ک گوشه دارن وقتی نگاهش میفته جلو چشماشو میگیره سریع و میگه انگار قراره گوشه های اجسام به چشمام فرو بره ک آزارم میده یا تازگی میگه حس میکنم تو درونم دارم فریاد میکشم توروخدا بگین کسی بوده اینطوری باشه مادرم  خیلی نگرانه تحت نظر دکتره ولی مدتیه اینطوری شده البته قبلا از چاقو میترسید و نمیتونست مستقیم نگاه کنه بهش

برای حسرت یه زندگی معمولی:)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش حس میکنه اون فریاد درونش از ی چیز واقعیه؟

اون ترس که گفتی میتونه ناشی از فوبیای شدید باشه

اتفاق خاصی براش افتاده تو زندگیش؟ و یا اینکه تو ژنتون این بیماری رو دارین؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱

ن عزیزم اسکیزوفرنی نیست

کسایی ک اسکیزو دارن کلا متوهمن 

ن اینجوری 

و علائم دیگه تو نت بزن میاره بخون 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
تا الان فقط وسواس فکری و افسردگی بود ولی بخاطر این مشکلش چندروز دیگه نوبت داره ک دکتر ببریم

همون وسواس فکریه اسکیزوفرنی نیست نگران نباشید اسکیزوفرنی کمی به ارث هم بستگی داره

و خدایی که به شدت کافیست
اسکیزوفرنی نیست. احتمالا یه حالت وسواسی شدیده. مثل وسواس تقارن که عدم تقارن واقعا اذیتشون میکنه. خوا ...

از کودکی تا الان وقتی چاقو دست بقیه میدید سریع روشو برمیگردوند هروقت میپرسیدیم میگفت چشمام اذیت میشه میگفت انگار مثل برق ک چشم رو میزنه اونطوری میشم ولی الان بخاطر همه اجسام تیز اونطوری میشه

خودش حس میکنه اون فریاد درونش از ی چیز واقعیه؟ اون ترس که گفتی میتونه ناشی از فوبیای شدید باشه اتف ...

نه تابحال نداشتیم همش میگه از وقتی افسردگی دارم انگار دارم تو درونم داد میکشم خودم، یعنی صدای فریاد خودمو تو درونم میشنوم یه همچین چیزی میگفت

ن عزیزم اسکیزوفرنی نیست کسایی ک اسکیزو دارن کلا متوهمن  ن اینجوری  و علائم دیگه تو نت ب ...

عزیزم ینی شروعش اینطوری نیست؟بنظرت امسال مدرسه بفرستیمش بدتر نمیشه؟

نه تابحال نداشتیم همش میگه از وقتی افسردگی دارم انگار دارم تو درونم داد میکشم خودم، یعنی ص ...

میتونه ناشی از همون افسردگی باشه

درمان داره عزیزم ولی باید همراهیش کنین یکم زمانبره

و ممکنه داروهاشم ی سری عوارض بدن ک البته از این حالتی ک الان داره به نظرم کمتر اذیت کنندست براش

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱
عزیزم ینی شروعش اینطوری نیست؟بنظرت امسال مدرسه بفرستیمش بدتر نمیشه؟

حتما ببرینش روانپزشک حتما 

دیگه خود پزشک میگه بهتون جریان چیه و چیکار بکنین یا نکنین 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
از کودکی تا الان وقتی چاقو دست بقیه میدید سریع روشو برمیگردوند هروقت میپرسیدیم میگفت چشمام اذیت میشه ...

خوب ربطی نداره به اسکیزوفرنی

این مشکل رو باید به دکترش بگین سریع تر. چون داره اذیت میشه توی زندگی عادیش