2777
2789

من ریزش مو هورمونی دارم و الان تحت نظر دکترم و قرص میخورم😭 .به طور عادی روزانه پنجاه تا ریزش مو دارم ، بعد حموم ریزش موهام اینطوریه ، بنظرتون این عادیه ؟؟ شما هم بعد حموم ریزشتون انقدره ، البته من موهام کوتاهه ، همه ماسکهارو دارم امتحان میکنم ولی اینطوریه

بیشتره بابا

تازه من موهام خیلییی بلنده

ولی خب همچنان پرپشتن

میدونی خیلیییی میریزن تازگی نمیدونم چرا چشون شده

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شدیدااااا موهایه منم ریزش داشت ،یه مدته قرص اسکور زینک و فروفورت استفاده کردم خیلی خیلی کم شده .حداقل یکماه استفاده کن جفتشون رو بعد نتیجه ش رو میبینی .اسکور زینک رو صبح ها بخور فروفورت رو شبها .بافاصله بخور .

دوست داشتم مادر تمام دختران سرزمینم بودم تا با عشق ومحبت، وجودشان را لبریز می ساختم .تا طعم بی مهری و بی مادری کام هیچ دختری را تلخ نکند .دوست داشتم مادر تمام پسران سرزمینم بودم تا وجودشان را با عشق و آگاهی ، باشرف و وجدان بیدار ، مردانه تراز تمام مردان مرد عالم ، پرورش میدادم .تا در سلامت روان و قلبی آکنده از اطمینان در سایه سار خانواده ،بیشتراز هر روز درس عشق و ایثار محبت و وفاداری ، وسلامت زیستن را با فتخار ،معنا کنند ...من به تمام کودکان و مردمان عالم عشق می ورزم ....کاهی به خودم می گویم چگونه اینهمه محبت در قلبم جای گرفته است ...من تمام ذرات عالم را دوست میدارم .