2777
2789
عنوان

همه چیز درباره فرهنگیان 🤍🌱🌸

61 بازدید | 3 پست

سلااام😍😍

اینجا هر تجربه ای نکته ای راجب قبولی در فرهنگیان داریم رو میگیم.پس از معلمای عزیز نی نی سایت درخواست کمک میکنم🥲💓

∆ اول اینکه امسال حداقل تراز لازم ۶۵۰۰ هست اما خب طبیعتاً هر چی بالاتر باشه بهتره مخصوصا بالای ۷۵۰۰.ولی کلن بومی گزینی هست و بستگی ب ظرفیت استان و تعداد علاقه مندان ب این رشته داره...

∆ دوم اینکه بعد اگر ترازتون اوکی بود و دعوت شدید وارد مرحله مصاحبه می‌شید ک ما امشب اگر دوستان و معلما بهمون ملحق شن دربارش بیشتر میفهمیم که بخش خیلیییی مهمیه چ بسا با تراز بالا بدلیل بد بودن در مصاحبه رد میشید و با تراز متوسط اما مصاحبه قوی قبول میشید...

∆ امسال هم حکم دانشجو معلما تقربیااا ۸ تومنه ک شامل کسریات زیادی میشه از جمله خوابگاه و بیمه و غیره

⛔⛔اگر کسی امسال در انتخاب رشته اش علاقه مند ب دبیری هست اعلام حضور کنه و ترازشو بگه و چه رشته ای هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از آزمون فرهنگیان که امسال میخواد برگزار بشه اطلاع دارید ؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن