2777
2789

از لحاظ احترام و محبت و وفاداری مثال زدنی باشه اما خسیس باشید برای دادن پس اندازتون

پسرم امیرسام هدیه ی خدا به زندگی منه....همسرم محمد همسفر زندگیمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر ندارم اما اگه لازم داشته باشه آره بهش میدم

اما همه‌ی پولامو ن 

برا خودمم نگه میدارم دیگ... 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بله

همیشه چک داره یا یه مشکلی پیش میاد میگم انقدر روی من حساب کن همیشه هم کلی چونه میزنه که نه خودم جور میکنم و انقدر میگم تا قبول میکنه ولی خب واقعا اولین پولی که دستش میاد پس میده قدردانه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من دادم و میدم چون ادم حسابیه 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

تو رابطه صمیمی بین زن و شوهر هر کدوم پولی دارن میارن وسط و باهم تصمیم میگیرن باهاش چیکار کنن، پس انداز دو نفره خیلی خوبه ولی برای چی ی نفر برا خودش پس اندازی داشته باشه که نخواد تو زندگی دونفره شون بیاره؟  

بله پیش اومده همه پس‌اندازم رو دادم

حقوقم که از اول ازدواج تو زندگی بوده و مشارکت مالی داشتم

وقتی جواب نمیدم فقط و فقط یه دلیل داره اونم اینه که ارزش صرف وقت نداشتی، وگرنه یا لایکت میکنم یا هروقت آنلاین شدم جواب میدم

توخونه ما پول من وهمسرم باهم فرقی نمیکنه ،پول برای زندگی کردن بهتر هست ،وقرار دوطرف وفرزندان را در یک رفاه قرار دهد  ،برای همین فرقی نمیکنه این پول برای چه کسی هست ،.استفاده درست از اون مهمه .