الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همیشه چک داره یا یه مشکلی پیش میاد میگم انقدر روی من حساب کن همیشه هم کلی چونه میزنه که نه خودم جور میکنم و انقدر میگم تا قبول میکنه ولی خب واقعا اولین پولی که دستش میاد پس میده قدردانه
مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده
تو رابطه صمیمی بین زن و شوهر هر کدوم پولی دارن میارن وسط و باهم تصمیم میگیرن باهاش چیکار کنن، پس انداز دو نفره خیلی خوبه ولی برای چی ی نفر برا خودش پس اندازی داشته باشه که نخواد تو زندگی دونفره شون بیاره؟
توخونه ما پول من وهمسرم باهم فرقی نمیکنه ،پول برای زندگی کردن بهتر هست ،وقرار دوطرف وفرزندان را در یک رفاه قرار دهد ،برای همین فرقی نمیکنه این پول برای چه کسی هست ،.استفاده درست از اون مهمه .
اگه طرف از صد خودش واسه زندگی مایه میزاره آره صد البته ولی اگه ببینم داره مول بازی در میاره از من بزنه بریزه تو جیب خودش صد البته که نه.باید طرف مقابل دید تصمیم گرفت