2777
2789

پیشنهادامروزشوکت فوداستانبولی🥔🧅🥩🥘

بین علما نظرات زیادی هست با تفرقه هرکسی به یه مدل میگه استانبولی  یکی به اونا که با برنج و گوجس من به اینا میگم

تازه استانبولی هم نمیگم

میگم استمبلی😂تازه بناها به اون تشتی هم که توش گچ درست میکنن میگن استمبلی

هروقتی اسم این غذا میاد یاد اون تشته میفتم😂😂اما دوس دارم ولی نعمت الله دوس نداره اما ایندفعه خبلی بهش رسیدم دوس داشت

روش من

پیاز داغ فراوون درست میکنم میزارم کنار

گوشت چرخی با پیاز رنده شده وادویه  سرخ میکنم میرارم کنار

لوبیا سبز رو نمیپزم من همینجور فریز میکنم و برای پخت  حسابی سرخ میکنم تنها بعد بهش  رب میزنم پوره گوجه هم اضافه کنی عالی (نخود فرنگی هم دلخواه)

بعد گوشتو بهش اضافه میکنم وقتی خاموش کردم پیاز داغارو هم میریزم داخلش☺️

به آب برنج زردچوبه اضافه میکنم تا برنج خوشرنگ شه

آبکشی میکنم و بعد لایه لایه داخل یه قابلمه سایز بزرگ دم میندازم تا فضا داشته باشه روش هم زعفرون دم کرده ریختم

و ایندفعه پودر دارچین ریختم روش مش نعمت دارچین دوس نداره بجاش ته دیگه غذا رو تقویت کردم که اگه دوس نداشت ته دیگ بخوره اما در کمال ناباوری خیلی طعم دارچبن نداد و خوب شد  

🥸حجم وکیفیت فیلم کم شده تا نت کمتری ازتون مصرف شه

#ایده_غذا

#استانبولی

#استمبلی 😁

#هرچی_شما_بگی_همون

🍃 @rozmareham 🍃

https://eitaa.com/rozmareham/1637

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان