2777
2789
عنوان

چه چیزی همین الان یهویی حالتونو خوب میکنه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 57 پست
برم حرم امام رضا تا خود صبح تو حرم باشم💓

اگه بگم دوشب پیش تا صبح حرم بودم چی میگی؟ خسته میشدم میرفتم چایخانه حضرت چایی میخوردم میرفتم کنار رواق دراز میکشیدم باز میرفتم تجدید وضو باز میرفتم تو صف زیارت ضریح

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
خداکنه زندگیم نابود کرد من موندم غم غصه 

الهی خدا به بهترین شکل ممکن حال دلتو خوب کنه. بهترین نگاهاشو نصیب زندگیت کنه 

هرکجا ک بروید عشق من همراه شماها خواهد بود👪⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بگم دوشب پیش تا صبح حرم بودم چی میگی؟ خسته میشدم میرفتم چایخانه حضرت چایی میخوردم میرفتم کنار رو ...

ان شاءالله نصیب همه بشه این حس خوب و قشنگ

بهترین انرژی مثبته دنیاس

هرکجا ک بروید عشق من همراه شماها خواهد بود👪⁦❤️⁩

آرامش فقط آرامش 

برام دعا کنید 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

اس ام اس واریز پول از بانک اونم پول گنده 😊

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
اگه بگم دوشب پیش تا صبح حرم بودم چی میگی؟ خسته میشدم میرفتم چایخانه حضرت چایی میخوردم میرفتم کنار رو ...

خوش ب سعادتت💓🥺انقدر دلم هوای امام رضا رو میکنه نمیطلبه بیام پابوسش😕

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔