2777
2789
عنوان

نمونه برداری از رحم باروش کورتاج

212 بازدید | 10 پست

سلام دوستان حالم خیلی بده کسی هست تجربه داشته باشه امروز دکتر زنان برای یه عفونت سطحی رفتم و برای بارداری دومم که با سوپرایز بزرگ مواجه شدم کلی مشکل دارم اینم روش😭....پزشک تشخیص زخم دهانه  و یه گوشت اضافه تو رحمم داده..شنبه صبح باید برم عمل کوتارج کنه اون گوشت اضافه رو برداره و از زخم نمونه برداری کنه...میترسم سرطان باشه من هنوز تازه شده 24سالم دخترم 6سالشه هنوز خیلی زوده بی مادری رو تجربه کنه 😭😭😭😭خدایاااااااااااااا کمکم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیزم انشالله هیچی نیس

منم رفتم دکتر برا بارداری دوم..هزارتا مریضی پیدا کردم که حتی یه نشونه ام نداشتم ازشون 

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)

نگران نباش عزیزم .تلقین وفکر منفی ممنوع .منم ۵ سال قبل نمونه ام پاتولوژی شد چیزی نبود .

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

نگران نباش عزیزم .تلقین وفکر منفی ممنوع .منم ۵ سال قبل نمونه ام پاتولوژی شد چیزی نبود .

تا یه ماه پیش دکتر زنان میرفتم نرمال بودم بعد امروز که رفتم موقع ماینع گفت زخم دهانه رحم با گوشت اضافه هیچ علائمی ندارم فقط کمردرد شدید که فک میکردم از عفونته ...برای شما چندروز طول کشیدتا جوابش اومد ؟

نگران نباش عزیزم انشالله هیچی نیس منم رفتم دکتر برا بارداری دوم..هزارتا مریضی پیدا کردم که حتی یه ن ...

اره مثلا رفتم برای بارداری بدجوری سوپرایز شدم ...بارداری اولم با کلی مشکل بود...دعا میکردم دومیو اسون خدا بهم بده که الان معلوم نیس حتی بتونم دومی بچه رو داشته باشم یانه

اره مثلا رفتم برای بارداری بدجوری سوپرایز شدم ...بارداری اولم با کلی مشکل بود...دعا میکردم دومیو اسو ...

منم همینطور گلم منم همینطور 

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
تا یه ماه پیش دکتر زنان میرفتم نرمال بودم بعد امروز که رفتم موقع ماینع گفت زخم دهانه رحم با گوشت اضا ...

ده روز زمان برد .ببخشید دیر جواب دادم.اگه پزشکت  اورژانسی بنویسه  یک روزه

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا