سلام دوستان حالم خیلی بده کسی هست تجربه داشته باشه امروز دکتر زنان برای یه عفونت سطحی رفتم و برای بارداری دومم که با سوپرایز بزرگ مواجه شدم کلی مشکل دارم اینم روش😭....پزشک تشخیص زخم دهانه و یه گوشت اضافه تو رحمم داده..شنبه صبح باید برم عمل کوتارج کنه اون گوشت اضافه رو برداره و از زخم نمونه برداری کنه...میترسم سرطان باشه من هنوز تازه شده 24سالم دخترم 6سالشه هنوز خیلی زوده بی مادری رو تجربه کنه 😭😭😭😭خدایاااااااااااااا کمکم کن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نگران نباش عزیزم .تلقین وفکر منفی ممنوع .منم ۵ سال قبل نمونه ام پاتولوژی شد چیزی نبود .
تا یه ماه پیش دکتر زنان میرفتم نرمال بودم بعد امروز که رفتم موقع ماینع گفت زخم دهانه رحم با گوشت اضافه هیچ علائمی ندارم فقط کمردرد شدید که فک میکردم از عفونته ...برای شما چندروز طول کشیدتا جوابش اومد ؟
نگران نباش عزیزم انشالله هیچی نیس منم رفتم دکتر برا بارداری دوم..هزارتا مریضی پیدا کردم که حتی یه ن ...
اره مثلا رفتم برای بارداری بدجوری سوپرایز شدم ...بارداری اولم با کلی مشکل بود...دعا میکردم دومیو اسون خدا بهم بده که الان معلوم نیس حتی بتونم دومی بچه رو داشته باشم یانه