2777
2789
هوش ریاضی و محاسباتم عالیه تو مدرسه درسم خیلی خوب بود تیزهوشان بودم

پسرم ۱۰ سالشه 

کلافه شدم دیگه از دستش 

ریاضی رو خوب میفهمه ولی اگه یک سوال رو بپیچونی گیج میشه 

نمیدونم براش چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم آدام آهان نه پرخاشگر نیستم شما خودتون آسپرگر هستید؟

نه پسرم ۱۰ سالشه 

میشه بپرسم وضعیت رفتاریتون نسبت به بقیه چطوره؟ 

مثلا پسرمن اگع به یه موضوعی علاقه داشته باشه خیلی دربارش با بقیه صحبت میکنه درصورتیکه طرف مقابل اصلا تمایلی به اون موضوع نداره

نه پسرم ۱۰ سالشه  میشه بپرسم وضعیت رفتاریتون نسبت به بقیه چطوره؟  مثلا پسرمن اگع به یه م ...

آهان من کلا کم حرفم ولی خب دوست دارم واسه خونوادم تعریف کنم روزمو چطور گذروندم 

واسه اقتضای سنشم هست 

ولی تو این فیلم هم آقایی که مبتلا بود زیاد راجع به مسائل مورد علاقه ش حرف می‌زد و رفتارای تکراری و منظم و وسواسی داشت مثلا هر روز غذاهای یه جوری می‌خورد و ..

من اینجوری نیستم پس نتیجه گرفتم خفیفم

همه کارایی ک لازم بود بکنم هم کردم تا لیسانس هم خوندم الان کادر درمانم

آهان من کلا کم حرفم ولی خب دوست دارم واسه خونوادم تعریف کنم روزمو چطور گذروندم  واسه اقتضای سن ...

خب خدا روشکر به یه جایی رسیدید 

پسر من نمیتونه یه رابطه ی دوستی رو نگه داره 

همش قهر و گریه 

کارهای پیچیده نمیتونه انجام بده  دوچرخه سواری نمیتونه انجام بده

بندکفش نمیتونه ببنده وخیلی کارای دیگه 

وسواس خاصی نداره 

از نظر زدگی درمان اجتماع

نه کار خاصی نکردم اصلا مدت زیادی نیست فهمیدم همچین سندرمی هست و دارم و اصلا تو ذهنم نبود الان تاپیک شما رو دیدم یادم اومد

منم هر کاری هم سن هام کردن رو انجام دادم و به جایی ک میخواستم رسیدم ولی بقیه منو به عنوان آدم کم حرف و درونگرا میشناسن و بعضیا میگن فرز نیستی ک نیستم

خب خدا روشکر به یه جایی رسیدید  پسر من نمیتونه یه رابطه ی دوستی رو نگه داره  همش قهر و گ ...

آهان

حتی اگر خیلی تمرین کنه هم یاد نمیگیره؟

من دوچرخه سواری بلدم ولی مثلا تو والیبال و ورزش های گروهی افتضاحم رقص حتی ۵ تا حرکت هم بلد نیستم تو ذهنم نمیمونه🤣🤣