سوگلشم_۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 839 عنوان همسرم همه چیشو زده به نام مادرش 😖😫 213 بازدید | 7 پست تاپیک قبلم بیایید لطفا کامل توضیح دادمالانم گفتم جایی گفت رفتیم خونه دیدیم 2طبقه بخرم گفتم مگه پول داری گفت لابد دارم میگیرم دیگه درحالی که من 1تومن خاستم گفت ندارم 😤تو دلم گفتم اره بدو بگیر بزن اسم مادرت از کل دنبال من تو شناسنامه بنامشمهیچی نداره کاش من معلم املای تو بودمو دوستت دارم را برایت املا میگفتمو هی میپرسیدم: تا کجا گفتم ؟!و تو میگفتی : ”دوستت دارم" 1402/05/23 | 20:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگلشم_۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 839 چرا اینم پاک کن کاش من معلم املای تو بودمو دوستت دارم را برایت املا میگفتمو هی میپرسیدم: تا کجا گفتم ؟!و تو میگفتی : ”دوستت دارم"
سوگلشم_۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 839 چند وقته ازدواج کردید؟ یسال نشده کاش من معلم املای تو بودمو دوستت دارم را برایت املا میگفتمو هی میپرسیدم: تا کجا گفتم ؟!و تو میگفتی : ”دوستت دارم"
سوگلشم_۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 839 خب هنوز زوده بعضیا اینطورین طول میکشه اطمینان کنه اخه من که نمیگم بزنه به اسم من به اسم خودش باشه لاقل من احساس بدی دارم تو خونه وماشین خودمون هم معذبم کاش من معلم املای تو بودمو دوستت دارم را برایت املا میگفتمو هی میپرسیدم: تا کجا گفتم ؟!و تو میگفتی : ”دوستت دارم"
pani عضویت: 1387/08/12 تعداد پست: 38046 اخه من که نمیگم بزنه به اسم من به اسم خودش باشه لاقل من احساس بدی دارم تو خونه وماشین خودمون هم معذب ... منم همین مشکل رو داشتم اول زندگیمهر چی بیشتر اصرار میکردم بنام خودت کن پدر مادرش بیشتر پرش میکردن نکنبعد چند سال درست شد