2777
2789
عنوان

اگه ارثیه پس چرا فقط من ندارم؟🥲

735 بازدید | 56 پست

من اصن این چیزا دغدغم نبود-_-

یه مدتیه حال روحیم جالب نیس همچین چیزایی رو بهونه میکنم تا حالمو بدتر کنم!

من مامانم و خاله و عمه و مادربزرگ و همهههه تو اطرافیانم سینه هاشون اوکیه

ولی من ۲۳ سالمه و ۶۵ بشم نشم:/

خیلی لاغر و اسکینیم نیستم نسبتا توپرم قدم ۱۶۴ وزنم ۶۱ ایناس

میرم باشگاه بقیه رو میبینم که اکثرا براشون اوکی و بزرگه میزنه به سرم که پروتز کنم:|||

خجالت میکشم از مامانمم چیزی بپرسم درموردش

بنظرتون بعد از ازدواج چقد میتونه درست شه؟

چرا من شانس نیوردم تو این مورد واقعا

رسما به بابام رفتم وگرنه هیشکی مث من نیس😂

برخیز و مخور غم جهان گذران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم‌عین تو

بعد ازدواح و‌حین‌بارداری هم خیلییی کم‌ بزرگتر میشه

من ب اونایی کوچکتر از‌ خودمن و‌سینه داره اندازه هندونه حقیقتا حسودیم میشه☹️

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍

عزیزم این ربطی به لاغر بودن یا چاق بودن نداره

بعضی چیزا تو بدن ارثی نیست و مختص خود فرد هستش

برای مثال من دوستم قدش ۱۷۰ وزنش ۶۷ توپرم هست ولی س.ینه هاش کوچیکه مثل خودت به ۶۵ هم نمیرسه

فقط اونجا که گفتی به بابات رفتی  

شاید باورت نشه ولی بعضی مردا صاف دوس دارن

برا دلداری دادنت نمیگم تو کامنتا خوندم

نمیخوادم الکی عمل کنی به خودت سختی بدی 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  

این قشنگه هاااا

من ۱۷۴ ام با وزن ۶۷ ، سایزش بین ۶۵ و ۷۰ عه

دوسش دارم🤣

آخه میدونی میبینم خانومایی و بعد ازدواج و شیر دادن سینه هاشون بزرگ‌و آویزون شده

ولی اونایی ک از اول کوچیک بوده بعدش ک بزرگ میشه ، قشنگ میشه ن آویزون

لابد به عمت رفتی.پروتز عوارضش زیاده ،حالا بزرگش قشنگم نیس زیاد در حد ۶۵ خوبه کع 

اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...