2777
2789
عنوان

سئوال زنانه❗

739 بازدید | 73 پست

سلام با کاربری دخترخالم اومدم 

من ۱۸ این ماه رابطه محافظت نشده داشتم ولی با احتیاط

برای احتیاط همون روز ۴تا قرص ال دی سفید خوردم ۱۲ ساعت بعدشم ۴ تا دیگه 

امروز ۲۳ هست و وقت پریودم بوده ولی من پریود نشدم این روش چند درصد جلوگیری میکنه؟ کسی تجربه‌ای داره کمکم کنه؟ چون نامزد هستیم شرایط بیبی چک و آزمایش و اینا ندارم ولی از همون روز تا الان کلی چیزای گرم خوردم زیر دل درد و کمردرد دارم روز اولم حالت تهوع داشتم و لکه بینی قهوه ای

ممنون میشم کمک کنید تجربه ای ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم زعفرون .دم کن بخور..یا رازیانه.

من مجردیام 

عقب مینداختم 

میخوردم 

پریود میشدم

گروه ایتا داریم ۲ ساله نتایج بالا....اگ میخواهید به وزن دلخواهتون برسید و مانکن بشید (رایگان)کالری شماری و ورزش چت و تعامل..    https://eitaa.com/joinchat/2451898729C0369ec4b70

چون ۱۸ ام بوده احتمالش خیلی کمه ولی لک قهوه ای نشانه لانه گزینی هست تا به حال سابقه لک قهوه ای داشتی ؟

ایشالا که برای قرصاص و پریود بشی

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

میشه بگی چجوری کار به رابطه جنسی میکشه تو دوران نامزدی؟ 

دوست دارم بدونم چی میشه ک این اتفاق میوفته

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻

تجربه استفاده این تعداد قرص و این موقعیت رو ندارم

اگه نامزدید و محرم و اونقدر نزدیک که تونستین رابطه جنسی برقرار کنید پس نگران نباش ازش بخواه برات بی بی چک بخره یا ازمایش خون برید باهم،اگه تنها نمیتونی

و اینکه دوسه روز دیگه صبرکن

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱