2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی طرف تنها راهش ازدواجه که شما اقامت اونحا رو داشته باشی بخواد با ازدواج بیاد نه الکی فقط ازدواج کنه بره 

مگه همینجوری نیست دوستان ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

ازدواج صوری؟ آمریکا؟😏😏😏

یه کم در مورد قوانین مهاجرت به آمریکا سرچ کنید لطفاً....

البته شایدم حق داری سن ت اینجور ایجاب می‌کنه

ولی اینو بدون الان سال ۱۴۰۲ عع نه سال ۶۶ . که تو فیلما نشون می‌دادن طرف با ازدواج می‌رفت....

هم نسل های تو خیلی زرنگ تر از این حرفان...

پیشنهاد این آقا دقیقا مصداق پسرای دهه شصتی ها که میگفتن بریم خونه مون مامانم هم هست می‌خوام عروسش رو ببینه 😏😏😏😏😏😏😏

بهش بگو یه کم خلاقیت داشته باشه واسه داستان ساختن..

و اینکه با اومدن بایدن قوانین ترامپ هنوز پابرجاست...

اینو به اون عمویی بگو

دختر زمستونی من🤱👶.. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟     .
وقتی طرف تنها راهش ازدواجه که شما اقامت اونحا رو داشته باشی بخواد با ازدواج بیاد نه الکی فقط ازدواج ...

طرف فیلم های زمان ابالفضل پورعرب رو زیاد می‌دیده احتمالا

😂😂😂😂😂😂

دختر زمستونی من🤱👶.. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟     .
طرف فیلم های زمان ابالفضل پورعرب رو زیاد می‌دیده احتمالا 😂😂😂😂😂😂

حالا من تو فیلمم ندیدم آخه وقتی کسی به کسی نیاز نداره چرا باید هزینه و ازدواج و طلاق رو بندازه سر خودش 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
یعنی چی

یعنی مثلا کسی اونطرف بگه بیا اینجا بهت اقامت میدن و ازدواج صوری بعد برلی خودت زندگی کن و ...

ازین چیزا برای گول زدن

بعد بری اونجا بلایی سرت بیارن

بخوان قلب و کلیه یا حتی ادم رو کامل بفروشن

ازین چیزا زیاده هااا

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا