2777
2789
عنوان

فقط خودمو میخوام خالی کنم

146 بازدید | 6 پست

من از بچگی به شغلای پزشکی پرستاراینا خیلییی زیاد علاقه داشتم قرار بود نهم برم تجربی ولی خب چون فقد یه ماه حضوری بود مدرسمون نتونستم امتحانامو خوب بودم تجربی قبولم نکردن رفتم انسانی که امسال بتونم تغییر رشته بدم......بعد امسال فک میکردم چون قراره تغییر رشته بدم تجربی دیگه این امتحانای انسانی مهم نیستن بر همین خیلی کم میخوندم(از مدرسمونم پرسیده بود گفت نه نمره مهم نیس) بعد ریاضی و منطق و افتادم گفتم دیگه تغییر رشته میدم مهم نیس انسانی رو افتادم....

از  تیرشروع کردم به خوندن درسای تجربی با گوشی روزی بالای ۱۰  ساعت میخوندم حتی خیلیی وقتا شباعم نمیخوابیدمم نه بیرون میرفتم نه مسافرتی هیچی بعد با کلی سختی همه درسارو تموم کردم چنروز پیش..بعد کانال مدرسمون که قبلا عضو بودم ریمم کرده بودن نمیدونم حالا دستشون خورده بود یا چی بعد امروز صب پیداش کردم دیدم از ریم دراوردن بعد پیامای از یه ماه پیش خوندم دیدم گفتن اونایی که باید شهریور امتحان بدن باید بیا مدرسه یه فرمی پر کنن بعد همون لحظه رفتم مدرسه به معاون گفتم من تو کانال نبودم همین امروز پیدا کردم چی میشه امتحانای تغییر رشته من گفت خیلی دیر اومدی فرمای تغییر رشته رو پرکردیم دو هفته پیش دادیم رفت بعد کلیی حرف زدم گفتم من الان کلی درس خوندم اینا چی میشن‌....یعو از اونور مدیر مدرسع اومد که خیلیی سگه بعد ازم چنتا سوال اینا پرسید گفت چرا پیامای کانال نگا نمیکنی پرا انقد دیر اومدی یعو یه نگا به پروندم کرد دیدش درس افتاده دارم بیشتر عصبانی شد کلی سرم داد زد گفت تو با این نمرهات با این هوشت میخوای امتحانای تجربی بدی از خدات باشه میزاریم بمونی انسانی بعد گریه ی منو در اورد قشنگ خوردم کرد کلی اونجا خاهش کردم پیش اون همه ادم سرم داد زد گفت برو بیرون دیگه حرف نزن قبول نمیکنیم برو واسه درسای افتادت بیا.. از صب دادم مث چی یه سره گریه میکنم اون همه درسایی که خوندم واسه هیچی بوددد این اخرین راهم بود برم تجربیی خیلی الان حالم بده دلم میخواد دیگه اصلا نرم مدرسه

وافعا ناراحت شدم برات انگار که همه ی اینا برا خودم اتفاق افتاده

نمیتونی مدرسه ت رو عوض کنی؟

آشنایی چیزی تو آموزش و پرورش نداری؟

کدوم شهری؟

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅

عزیزم نگران نباش این چند روز تا میتونی و وقت داری برو اداره اعتراض کن خواهش کن ببین راهی نیس؟ 

به دلت بد راه نده نگرانش نباش اگه سوالی هم داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم

❤️"𝓗𝓸𝓹𝓮 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓼𝓽𝓻𝓸𝓷𝓰𝓮𝓼𝓽 𝓯𝓸𝓻𝓬𝓮"❤️                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو اداره کل آموزش و پرورش ، از اونجا بپرس، شاید هنوز فرصتی باشه برای تغییر رشته. بدون داد و بیدار و غر زدن به فضای مدرسه، برو از اونها سوال کن، ببین کارشناسش کیه تو اداره، شاید هنوز امیدی باشه

به آرزوهام میرسم، به آدم مورد نظرم میرسم ، بچه دار میشم، همه این روزا میگذره به چشم بر هم زدنی و روزای دلچسبم میاد
برو اداره کل آموزش و پرورش ، از اونجا بپرس، شاید هنوز فرصتی باشه برای تغییر رشته. بدون داد و بیدار و ...

یعنی امکانش هست که قبول کنن؟؟

صب میرم با مامانم مرسیی ازت