2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ها دقیقا میگن از خطر رد کردی کسی عاشقته ومسافرت درپیش داری اینقدر حرصم  گرفتم ماه پیش پول داد ...

اره والا من اصلا از این چیزا خوشم نمیاد و نرفتم سراغش ولی برام مشکل پیش اومد میخوام جدا شم گفت نه تو جدایی نداری من عقدم و فلان و بیسان بعد گرفتم تلفنی بود همه نوشته هاشو سوزوندم کثافت یه مشت اراجیف بهم گفت بعد یک چیزی گفت شوهرت دوست داری و گزاشتم حرف بزنه گفتم من اصلا دوسش ندارم برگست گفت نه اون تو رو دوست داره تازه ازش صداهای عجیب و غریب هم میومد 

اره والا من اصلا از این چیزا خوشم نمیاد و نرفتم سراغش ولی برام مشکل پیش اومد میخوام جدا شم گفت نه تو ...

به حرف فالگیر و‌اینا زندگیتو خراب نکن ادامه هم نده خودت به عقلت رجوع کن به منم گفتن طلاق نگیز و فلان برگشتم بچه دار شدم بدبخت شدم به خدا 

اره نصفشون فالگیرا چرت و پرته بعضی هاشون خوبه

اره 

نباید دنبال این چیزا رفت ولی الان دنبال ارووم شدنم یک چیز و یا خبر خوب بشنوم 

چند شب پیش یک مرد اومد گفتم اخلاقم بگو درست گفت بعد یک چیزی گفت پرام ریخت ولی تعلیق شد 

به حرف فالگیر و‌اینا زندگیتو خراب نکن ادامه هم نده خودت به عقلت رجوع کن به منم گفتن طلاق نگیز و فلان ...

منم  سرکتابی لعنتی گفت  شوهرت خوبه مادرش بده   باهاش زندگی کنی بچه بیاری خوب میشه

خداروشکر کار به بچه نکشید  جدا شدم