2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه یک سال و نیم دارن بیان لطفا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 36 پست
عزیزم بدترین روش گوشی و تلویزیون هست خواهش میکنم کلا رسانه رو صفر کنید نه واسه غذاخوردن و نه هیچ چ ...

مادری ک بوش غذا نخوره واقعل عذاب می‌کشه مجبور دو تا قاشق بخوره چکار میشه کرد پیشنهاد بهتری بدید 

آخه بچه ای ک مریض میشه چی به هیچی میل نداره اونو چکار کنیم بچه من گاهی حتی شیر هم قطع کنم بازم لب به ...

قطعم کنی شیرشو خوب میشه غذا میخوره الانم هوا گرمه زیاد میل به غذا ندارن بچه منم فقط شیر میخواست غذا نمیخورد 

تا دیگه از شیر گرفتم غذا خوردنش هم خوب شد

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیروز امتحانی از موقعی که بیدار شد تا شب بهش شیر ندادم سرگرمش کردم اما تاثیر نداشت 

بعد شیر گرفتن روز رو باور نداره باید کلا از شیر بگیری بچه ام رو از شیر گرفتم جایگزینش بیشتر آب خورد دو سه روز بعد چند روز سوپ و شیر محلی بعد الان رو دوساله غذا میخوره البته دیگه الان شیر خونگی نمیخوره و قدش کوچیک نگرانیم اونه فقط

عزیزم بدترین روش گوشی و تلویزیون هست خواهش میکنم کلا رسانه رو صفر کنید نه واسه غذاخوردن و نه هیچ چ ...

موافقم باهات منم اشتباهی کردم که حالا توش موندم چون اگه کلیپ و فیلم نباشه همون یه ذره هم غذا نمیخوره باید فیلم دیدنش هم قطع کنم 

مادری ک بوش غذا نخوره واقعل عذاب می‌کشه مجبور دو تا قاشق بخوره چکار میشه کرد پیشنهاد بهتری بدید  ...

واقعا سخته از بس حرص میخوری میخوام بیخیال شم اما خب نمیشه . حالا جالبه جلوش بخواد تنقلات باشه به اونا میلش میکشه 

واقعا سخته از بس حرص میخوری میخوام بیخیال شم اما خب نمیشه . حالا جالبه جلوش بخواد تنقلات باشه به اون ...

آره بچه من عشق لواشک چیپس پفک و ایدینه 

اگر بچت سیب زمینی یا چیپس میخوره براش درست کن اونم چاق می‌کنه مثلا ما چندوقت ی بار کباب یا سیب زمینی میگیزیم چون دخترم خوب میخوره اینارو 

آخه بچه ای ک مریض میشه چی به هیچی میل نداره اونو چکار کنیم بچه من گاهی حتی شیر هم قطع کنم بازم لب به ...

پسر من پستونکی بود ولی عادت داشت فقط موقع خواب تو دهنش بود و بعدش در می اوردم بقیه ی روزم قایم میکردم الانم به کل ازش گرفتم یه شب که خوب خسته شده بود بدون اینکه یادش بیفته خوابید دیگه بعد اون ندادم بهش سعی هرچه زودتر بگیری ازش بزرگتر بشه سخت تر میشه . 

میگم هنوز زوده واسش اخه

بچه شما وقتي شير داره باعث ميشع

غذا نخوره ك ديگه الان وعده اصليش بايد غذا باشه

پس زود نيست

من خودم بچه اولم ٦ ماهگي شير شب و ١٦ ماهگي شير روز گرفنم

نمودارش سعودي شد 

دكتر فوق تخصص گوارش توصيه كرد

💕

مادری ک بوش غذا نخوره واقعل عذاب می‌کشه مجبور دو تا قاشق بخوره چکار میشه کرد پیشنهاد بهتری بدید  ...

منم همین مشکل رو داشتم و الان کمی بهتر شده ولی هیچوقت این کارو نکردم چون مضراتش بیشتر از نفعش هست

ایتا داری عزیزم؟

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
موافقم باهات منم اشتباهی کردم که حالا توش موندم چون اگه کلیپ و فیلم نباشه همون یه ذره هم غذا نمیخوره ...

بله کلا قطعش کن

اگه ایتا داری یه کانال بهت معرفی کنم که با عمل کردن بهش مشکلاتت با بچه حل بشه

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی