پسرم خیلی کم اشتها شده روز به روز داره لاغرتر میشه علاقه ای به خوردن غذا نداره یه مدت غذاهای میکس شده میخورد بیشتر و حالا همونم خیلی کم میخوره میوه که اصلا لب نمیزنه فقط میخواد شب و روز شیر بخوره . نوزادیش خوب وزن می گرفت و تپل بود اما الان چندماهه هیچی که اضافه نکرده کمم شده نگرانم و خیلی حرص میخورم چیکار کنم
نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دیروز امتحانی از موقعی که بیدار شد تا شب بهش شیر ندادم سرگرمش کردم اما تاثیر نداشت
بعد شیر گرفتن روز رو باور نداره باید کلا از شیر بگیری بچه ام رو از شیر گرفتم جایگزینش بیشتر آب خورد دو سه روز بعد چند روز سوپ و شیر محلی بعد الان رو دوساله غذا میخوره البته دیگه الان شیر خونگی نمیخوره و قدش کوچیک نگرانیم اونه فقط
آخه بچه ای ک مریض میشه چی به هیچی میل نداره اونو چکار کنیم بچه من گاهی حتی شیر هم قطع کنم بازم لب به ...
پسر من پستونکی بود ولی عادت داشت فقط موقع خواب تو دهنش بود و بعدش در می اوردم بقیه ی روزم قایم میکردم الانم به کل ازش گرفتم یه شب که خوب خسته شده بود بدون اینکه یادش بیفته خوابید دیگه بعد اون ندادم بهش سعی هرچه زودتر بگیری ازش بزرگتر بشه سخت تر میشه .