2777
2789

پسرم خیلی کم اشتها شده روز به روز داره لاغرتر میشه علاقه ای به خوردن غذا نداره یه مدت غذاهای میکس شده میخورد بیشتر و حالا همونم خیلی کم میخوره میوه که اصلا لب نمیزنه فقط میخواد شب و روز شیر بخوره . نوزادیش خوب وزن می گرفت و تپل بود اما الان چندماهه هیچی که اضافه نکرده کمم شده نگرانم و خیلی حرص میخورم چیکار کنم 

امیدش به شیره از شیر بگیرش یواش یواش

منم تو ۱۸ ماهگی گرفتم راحت شدم

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم جدیدا کم غذا میخوره که فکر کنم بخاطر دندوناشه و چون قد و وزنش خوبه نگرانی ندارم ، حتما نباید تپل باشه اگر قد و وزنش نرمال و رو نمودار نگران نباش، کلا بچه ها راه که میرن بخاطر شیطونی و دندون لاغر میشن

امیدش به شیره از شیر بگیرش یواش یواش منم تو ۱۸ ماهگی گرفتم راحت شدم

آخه بچه ای ک مریض میشه چی به هیچی میل نداره اونو چکار کنیم بچه من گاهی حتی شیر هم قطع کنم بازم لب به غذا نمیزنه پستونک هم شده براش منبع آرامش ولش نمیکنه ب دقیقه

دخترمنم دوسالشه اصلاغذادرست نمیخوره مثلابگم هندونه ریزمیکنم میخوره میزنه به گلوش عوقمیزنه  بالامیاره همش شیرخشک میخوره.یعنی یه غذامیخام بدم بخوره مکافات دارم میگم الان بالانیاره خوبه میوه بخام بدم مثلاشلیل بایدپوستشوجداکنم .منم موندم چکارکنم بردمش کامشودادن بالا.بازم فرقی نکرده

بچه منم همینه تازه مریض هم سده چندروزه اصلا غذا نمیخوره  براش کارتون بزار تو گوشیت مشغولش کن ب ...

کوچیک تر که بود براش فیلم میذاشتم همونطور میدید و منم غذاشو کامل میدادم اما حالا فیلمش سرجاشه اما نهایت نصف غذاشو میخوره 

بچه منم همینه تازه مریض هم سده چندروزه اصلا غذا نمیخوره  براش کارتون بزار تو گوشیت مشغولش کن ب ...

عزیزم بدترین روش گوشی و تلویزیون هست

خواهش میکنم کلا رسانه رو صفر کنید

نه واسه غذاخوردن و نه هیچ چیز دیگه

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
دیروز امتحانی از موقعی که بیدار شد تا شب بهش شیر ندادم سرگرمش کردم اما تاثیر نداشت 

ببین بچه من منو به حد جنون رسونده بود از شیر خوردن و غذا نخوردن یه دفعه ای از شیر گرفتم دوسه روز بعدش غذاخوری شد الان خودش میگه نام نام 

پسر منم جدیدا کم غذا میخوره که فکر کنم بخاطر دندوناشه و چون قد و وزنش خوبه نگرانی ندارم ، حتما نباید ...

خودمم به این نتیجه میرسم احتمالا مال دندوناش باشه فقط 8 تا در اورده 4 تا بالا 4 تا پایین . آخر ماه هم باید ببرمش واکسن 18 ماهگی 🙁