2777
2789

این خانم این کامنت برای خانم دیگه ای که تو آژانس مدلینگ 

دبی قبول شده گذاشته   

حالا مشکل اینه که تو بیو هم زده روانشناس  خب من اگر واقعا نیاز به روانشناس داشته باشم قطعا پیش ایشون نمی رم چون ایشون صلاحیت اینکه من راهنمایی کنه نداره   

این شات از قصد گذاشتم که بگم فقط این خانم نیست من از این مورد ها زیاد دیدم دوستان روانشناس یا دانشجو هایی که تازه اول کارید بدونید شما وقتی وارد این رشته میشید مسئولیت بزرگی قبول کردید  قطعا اصلاح رفتاری اول باید از خودتون شروع کنید وگرنه مردم با دیدن این رفتار ها از مرجعه به تراپی هم نا امید میشن🥰🙏 

دل مرنجان  که زهر دل به خدا راهی  هست🍀🫂   پشت لبخند ادمای مهربون  میشه  خدا را دید 🫀🤍   انقدر ما احساساتیا را  اذیت نکنید ماها اگر  از 🧠 استفاده می کردیم  دیگه انقدر  عاشقتون نبودیم ❤️‍🩹 من  به چیدمان  خدا ایمان دارم  💫🌕آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت 😇🌿🌱

مراجعه*

دل مرنجان  که زهر دل به خدا راهی  هست🍀🫂   پشت لبخند ادمای مهربون  میشه  خدا را دید 🫀🤍   انقدر ما احساساتیا را  اذیت نکنید ماها اگر  از 🧠 استفاده می کردیم  دیگه انقدر  عاشقتون نبودیم ❤️‍🩹 من  به چیدمان  خدا ایمان دارم  💫🌕آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت 😇🌿🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خا

😑

عقده های وجودی تو همه آدم ها هست 

چه میخواد روانشناس باشه چه

ادم معمولی 

چه پزشک جراح

یکی بلده خودشو 

کنترل کنه 

و حس بد به 

یکی نده 

یکی هم نه با تخریب بقیه 

حالش خوب میشه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

خیلی ها الکی میزنن گلم. من کسی رو میشناسم‌۱۳سالگی شوهر کرده خودش خواسته،دیوونه شوهر بوده. الان ۳۵سالشه،سیکل هم نداره. هر جا میره میگه روانشناسم. بیو هم زده روانشناس

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
الان کدوم تویی کدوم روانشناسه

هیچ کدوم من نیستم     روانشناس همون که تاپش فارسب

کسی که میخواد برای مراجعه کننده تراپی انجام بده باید خودش جلسات تراپیش رو به مدت شش هفت سال کامل کرده باشه وگرنه مجوز مطب و مجوز روان درمانی نمیدن بهش 

اینایی که اینطوری ان یه دانشگاهی رفتن یه مدرکی گرفتن ، موقعیت شون طوری نیست که مطبی داشته باشن که کسی بتونه بره مطب شون که حالا بخواد از تراپی زده هم بشه 

ولی خب قبول دارم بعضی از تراپیست ها مشکل دارن و نمیتونن کارشون رو حرفه ای انجام بدن ولی ولی نه دیگه در این حد اختلال های شخصیتی مختلف رو با هم بروز بدن 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
حرفت در کل درست ولی اونم احتمالا با مدرکش کار نمیکنه و فقط برای پز نوشته معلومه ک وارد فضای دیگه و م ...

اون خانم روانشناس وارد فضا مدلینگ نشده    

کامنتی که فارسی برای روانشناسس

اون انگلیسی برای مدل است

کسی که میخواد تراپی انجام بده باید خودش جلسات تراپیش رو کامل کرده باشه وگرنه مجوز مطب نمیدن اینا که ...

درسته   رفتار بعضیاشون واقعا عجیبه