2777
2789
عنوان

کیا اتفاقی طلا پیدا کردن یا....

| مشاهده متن کامل بحث + 31048 بازدید | 418 پست

توی روستای مادریم خیلییییییی زیاده ازاینچیزا حتی تو زیربنای خونه قدیمی پدربزرگم اما کسی نمیتونه برش داره چون بخاطر زیاد بودن زیرخاکی و گنج صاف تو روستا پاسگاه زدن😐

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
نه خیلی ها تونستن بفروشن و دولت نفهمیده منم زیاد دیدم 

خـــب••• الان دیگـه امکان داره دولـت بیاد سروقتتون جهت فهمیدن که!😐🙄🚶🏻‍♀️

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بار داشتم میرفتم سر کار و دیدم کف واگن یه زنجیر طلا افتاده و اتفاقا هم خلوت شده بود چون انتهای هر خط مترو تهران که برسی خلوت میشه خلاصه برش داشتم و بلند گفتم کسی طلا گم نکرده اونم چند بار بعد داشتم میبردم به حراست تحویلش بدم که یهو یه زنه از پست داد زد سر من که دزد دزد و فکر کرد من دزذیدم اما خانمای دیگه گفتن نه کف مترو بود این خانم پیداش کرده  

من موکل گنج هستم . هرکی جرات داره بیاد جلو 

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

عزیزم زمانی که بقره توی یه خونه خونده میشه همین جنگ درگیری ناراحتی اعضای خونه دلیل  بر سحر و جا ...

منم گرفتم ۲ روز گوش دادم

چنان دغدغه هام زیاد شد که اصن نرسیدم گوش بدم دیگه

ینی دلیلش چیه؟؟؟؟؟

شما کوتاهشو سراغ داری دانلود کنم؟

هرجا دیدم ۱۲۰دقیقه بوده

خیلی طولانیه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

اگر دعانویس قهار و قوی میخواید فقط مریم خانوم

به جااااان بابام درمان هر دردی دست این زن هست

به روش صبی و یهودی هم کار میکنه

واسه تغییر جنسیت بچه سه چهار تا نمونه ازش به چشم خودم دیدم

09379570528

گنج و زیر خاکی به وسیله موکل در میاره

بازگشت معشوق برای خودم زد طرفم با التماس برگشت

مهر و محبت زن و شوهرش حرف نداره

باطل سحر میزنه تمام سنگینی های زندگی ادم رفع میشه

هرچی بگم کم گفتم

دفع همزادم برای دوستم انجام داد که باعث بخت گشاییش شد و بعد ۴۰ سال ازدواج کرد

شمارشو میدم حتما ایشاالله گره از کار تک تکتون باز بشه