2777
2789

من چند تا گزینه دارم یک اینکه خونه خودم باشه ولی خونه ی ما قدیمیه و نیاز به بازسازی داره دیواراش ترک داره و یه عالمه مشکل دیگه.

گزینه بعد خونه مامانم ایناست که نوسازه

گزینه ی سوم هم رستورانه و فقط شامه و امکان موندن بعد شام نیست

حالا من موندم خونه خودم مهمونی بگیرم یا نه بعضی اوقات میگم خودواقعیت باش و هر چی که داری همون رو به نمایش بذار

بعد میگم نه ممکنه خجالت زده بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای رستوران که اصلا و ابدا 

من متنفرم از مهمونی رستورانی هر جا هم دعوتم کنن نمیرم 

خیلی هردمبیل و استرسی میشه صاحب رستوران یه مشتری هم رد نمیکنه به خاطر تدابیر مدیریتی 

پس اصولا خر تو خر برگزار میشه 

من حتی تو لانژ وی آی پی  با ورودی نفری ۴۰۰ تومن رفتم بازم خر تو خر بوده

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
یارو کی هست؟ بالخره که خونه تو میبینه راحت باش خونه خودت بگیر گزینه دوم رستوران ولی خونه مامانت اصلا ...

برادرشوهرم و همسرش با خانواده ی همسرش. آخه مامان اینا رو هم باید دعوت کنم. واسه همین خونه اونا گفتم

تو رستوران هم خرجش كمتر  هم راحتري وگرنه خونه مادرتون بردن درست نيست  تو خونه خودت مجب ...

آره به نظرم تازه من بچه کوچیک دارم که هر ثانیه ریخت و پاش میکنه و توی دست وپاست

برادرشوهرم و همسرش با خانواده ی همسرش. آخه مامان اینا رو هم باید دعوت کنم. واسه همین خونه اونا گفتم

خونه اونا اصلا نگو زشته .وقتی برادرشوهرته پس خونه تو میبینن راحت باش فکر میکنن با جاری میخوای رقابت کنی خودت باش