2777
2789

دختر من تب نکرد 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اضلا به هیچ وجه کمپرس نکن نه گرم نه سرد بدتر میکنه بچه رو و دردشو بیتر میکنه، بهش هر شش ساعت دو برابر وزنش استامنیوفن یا ایبوپروفن کودک بده، بیشتر بخوابونش نزار زیاد ورجه وورجه کنه، بغلش کن بچرخون شیر بده، آب میوه غذای مقوی،پاشویه کنش ، رو شکمش و پبشونیش حوله,خیس بزار  تبش بسادپایین دردش و ناراحتیش همین یک روزه نترس

بهداشت بمن گفت نب میکنه پاش ورم میکنه. از الان استرس دارم.   خودش فعلا خوابید

هر بچه ای فرق میکنه

4 ساعت یبار استا بده انشالله ک تب نکنه

امروز نمیتونه راه بره کنارش بشین سرگرمی بوجود بیار حوصلش سر نره 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
اضلا به هیچ وجه کمپرس نکن نه گرم نه سرد بدتر میکنه بچه رو و دردشو بیتر میکنه، بهش هر شش ساعت دو براب ...

چشم فدات شم خیلی ممنون.     از شیر گرفتمش.      ولی. همینا که گفتی انجام میدم. 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
هر بچه ای فرق میکنه 4 ساعت یبار استا بده انشالله ک تب نکنه امروز نمیتونه راه بره کنارش بشین سرگ ...

اره بدن بابدن فرق داره.    نه نمیذارم.   راه بره اسباب بازی میذارم براش بازی میکنم باش.تا سرگرمش کنم ممنون عزیزم 

کمپرس سرد بذار 24 ساعت هر 4 ساعتم قطره بده

ب داروخانه گفتم استامینوفن برا واکسن 18 ماهگی میخوام قطره نداد.  شربت داد اشکال نداره بنظرت؟ 

چشم فدات شم خیلی ممنون.     از شیر گرفتمش.      ولی. همینا که گفتی انج ...

خب شیر گرفتی بچه باید روزی سه لیوان شیر بخوره ،کنم دخترموارز شیر گرفتم از هشت ماه شیر خودم قطع شد بعد اون خشک خورد تا دو سال الانم دو سال و نه ماهشه روزس چند بار ۱۸۰ سی سی شیر پاستوریزه میخوره ، برای قدش وزنش استخوانش و بدنش لازمه شیر، میگن از شیر بگسر نه که دیگه اصلا شیر ندی،براش سوپ درست کن خوبه براش

شیاف استامینوفن بزار براش هر ۴ ستاعت امروز فردا هر شیش ساعت

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)