2777
2789
عنوان

دخترااا پسر داییم بهم گفت....نمیدونم چیکار کنممم🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 31 پست
گذراست  بچس

کمی جدی تر بود،بهم گفت من اولین باره این جرات و پیدا کردم جلوی ی نفر بایستم و ت اولین نفری،گفت من دوست دارم همین ت تو زندگیم باشی ،با ت پیشرفت کنم و با هم بریم خارج

اخه هر دوتامونم دانشجوی پزشکی هستیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچست فک نکنم عاقبت خوبی داشته باشه مخصوصا اینکه فامیل هستین

میدونی کمی جدی تر از اونی بود که من فک میکردم،بهم گفت من اولین باره این جرات و پیدا کردم جلوی ی نفر بایستم و ت اولین نفری،گفت من دوست دارم همین ت تو زندگیم باشی ،با ت پیشرفت کنم و با هم بریم خارج

اخه هر دوتامونم دانشجوی پزشکی هستیم

وارد این رابطه نشو عزیزم .همش دردسر و پشیمونیه

نه نمیشم،به خودشم گفتم،گفتم من الان ب رابطه ای فک نمیکنم،شاید سال های اینده بشه،گفتم من الان نمیتونم ی رابطه رو پیش ببرم

در بهترین حالت عاشق هم میشین خانواده ها راضی میشن ازدواج میکنی، متخصص ژنتیک میگه فقط ۵ درصد احتمال داره بچتون مشکلی داشته باشه، باردار میشی، همه ازمایشاتو غربال گریهارو میری، بچه سالمه. به دنیا میاد میشه ۴ ساله هنوز حرف نمیزنه تا اینکه متوجه میشی انگار کم میشنوه، میری دکتر میگه خاک عالم تو سرت کنن که تا حالا نفهمیدی بچه کم شنواست، سمعک میده و هزاران مصیبت دیگه

این قصه ی خودمه ولی نکن، من عاشق پسر عمم بودم و هستم ولی دخترم !!! کاش ازدواج نمیکردم

کمی جدی تر بود،بهم گفت من اولین باره این جرات و پیدا کردم جلوی ی نفر بایستم و ت اولین نفری،گفت من دو ...

هر دو دانشجوی پزشکی هستید آینده تون روشنه و می تونید با هم پیشرفت کنید. اما تو رابطه نرو و اصلا هیچ قولی هم بهش نده. اگر ازش خوشت میاد بگو با خانواده در میون بذاره و بیان جلو و نامزد کنید. اگر نه فعلا مسکوت بمونه قضیه و شما نه جواب مثبت بده نه منفی. ولی د کل خیلی زوده برای ازدواج دو تا تون مخصوصا که کلیم از درستون مونده.