من نشسته می ذارمشون تو یخچال،،بعد همسرم می گه میکروب و آلودگی وارد یخچال می شه نشسته نذارشون ولی آخه میوه ها شسته بشن زود خراب می شن،،نمی دونم چی کنم!!🤔🤔
هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....//خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
نشسته میذارم تو پلاستیک .. هر وقت بخوایم بخوریمشون چندتا دونه رو میشورم ...
وقتی شسته بشه سر سه روز اول پوستشون چروک میشه و خراب میشه
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹
نمیشورم یخچال خب الوده است همون تخم مرغ خودش کلی الودگی داره هرچیزی که قابل شستشو نیست باید تو ظرف در بسته نگه داری شه آلوده نشه بقیه هم موقع استفاده شسته بشن
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز