2777
2789
عنوان

دوستانی که خامه فرم دادن بلدن .......

676 بازدید | 22 پست
شما از پودر خامه تنهایی استفاده میکنید؟ یااینکه خامه صبحونه میگیرید فرم میدید؟؟ کسی تونسته باپودرخامه تنهایی خامه فرم داده عالی درست کنه؟ ممنون
نینی کوچولوی من کاش زودی بیای تو دلم(خدایا مگه میشه باشی و تنها بمونم؟؟؟؟) 
بله من .باپودرخامه ک عالیییی واسه اینکارکافی نصفه استکان شیرسردبریزی وشش هفت دقیقه بادورتندهمزن بزنی عالیییی سفت میشه وفرم میگیره
براترک این نی نی سایت کجابایدبستری شم😥😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته اگه میخوای خوب بشه خامه قنادی بن سا بخر عالیههههههههه
خدا جون من میدونم که خیلی تا حالا شرمندم کردی هر چی که خواستم بهم دادی اگه به صلاحمه نی نی کوچولومو هم بده🌹🌹🌹🌹🌹👶👶👶❤️❤️❤️❤️❤️❤️
پودر خامه رو با پودر قند مخلوط کن بعد یک لیوان شیر رو بزار تو فریزر تا زمانی که روش کمی یخ بزنه مثل خیلی کم بهد با هم مخلوط کن و ۵ دقیقه با هم زن بزن
دلم جز هوایت هوایی ندارد............
یه دونه خامه صبحانه پر چرب رو با یه قاشق پر پودر قند مخلوط کن و بذار تو فریزر
بعد از 4 - 5 ساعت که خوب یخ زده بود با چنگال خردش کن و بیست دقیقه خوب با همزن بزن که فرم بگیره
عالی میشه
زیر ظرفی که مواد هم میزنی یه ظرف دیگه که توش یخ ریختی بذار بهتر فرم میگیره
کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
پودر خامه رو با پودر قند مخلوط کن بعد یک لیوان شیر رو بزار تو فریزر تا زمانی که روش کمی یخ بزنه مثل خیلی کم بهد با هم مخلوط کن و ۵ دقیقه با هم زن بزن
دلم جز هوایت هوایی ندارد............
البته یه اشتباه روتازه متوجه شدم، ظرفی که داخلش خامه هم زده میشه من پلاستیکی میزاشتم، زیرش ظرف یخ بود اما سرما روجذب نمیکرد
نینی کوچولوی من کاش زودی بیای تو دلم(خدایا مگه میشه باشی و تنها بمونم؟؟؟؟)