2777
2789
عنوان

بارداری, گرسنگی, دیابت بارداری...

738 بازدید | 21 پست

بچه ها من باردارم بعضی وقتا خیلی دلم ضعف میره و چیزای شیرین دوست دارم بخورم. ولی دکتر که رفته بودم بهم گفته بود توی مرحله پیش دیابت هستی ولی چون قندم خیلی بالا نبود گفت با رژیم کنترل کن قندت رو. 

اگه بخوام رژیم بگیرم که نمیتونم کلا چیزای شیرین بخورم. از طرفی هم گرسنه م میشه. چکار کنم به نظرتون ؟ 

چیزایی بخور ک قند نداره  

برو پیش دکتر تغذیه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراقب باش عزیزم رعایت کن.

اگه خدایی نکرده دیابت بارداری بگیری کارت خیلی سخت تر میشه.

گرسنه شدی میوه و سبزیجات و چهارمغز بخور.

انشاءالله این دوران به سلامتی و کمترین سختی برات طی بشه.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
مراقب باش عزیزم رعایت کن. اگه خدایی نکرده دیابت بارداری بگیری کارت خیلی سخت تر میشه. گرسنه شدی میو ...

چشم عزیزم ممنونم از مهربونیت. 🙏🙏 وقتی انقد مهربونانه صحبت میکنید احساس میکنم یه خواهر دارم که داره نصیحتم میکنه. 😘😘

چشم عزیزم ممنونم از مهربونیت. 🙏🙏 وقتی انقد مهربونانه صحبت میکنید احساس میکنم یه خواهر دارم که داره ...

😊😊🌹🌹❤

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!

سلام عزیزم روزت بخیر. خود دکتر باید بهتون رژیم تغذیه مناسب بده یا یک متخصص تغذیه مناسب بارداری بهتون معرفی کنه.

من بهتون دکتر پوپک یحیوی رو معرفی میکنم. ایشون خدمات مراقبت بارداری و رعایت تغذیه و.. را ارائه می دهد.

آدرس سایت و شماره تماسشونو براتون میذارم.

https://doctoryahyavi.com/

شماره تماس

۰۲۱۸۸۴۹۲۳۵۳ - ۰۹۱۲۰۵۱۳۲۵۸

منم دیابت بارداری داشتم که حتی با انسولین هم کنترل نمیشد. هر هفته دوز انسولین بالا می‌بردم. دکتر غدد رفتم رژیم داد ولی باز هم کنترل نمیشد. جفت مقاومت به انسولین ایجاد میکرد. چند هفته هستی؟

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸