2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کجا باید اعتراض بزنیم؟

"اعتراض به نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۲ + محاسبه نمرات سوابق تحصیلی - مشاوره و برنامه ریزی تحصیلی علیرضا افشار" https://alirezaafshar.org/%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B6-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1/

میشه واسه منم توضیح بدید چطور اعتراض بزنم؟کدوم قسمت برم؟

میرید وارد سایت سنجش sanjesh.org میشید اون بالا یه علامت تلفن هستش که روی اون میزنید نوشته پاسخگوی اینترنتی بعد ورود به سیستم پاسخگویی رو میزنید که اونجا دوتا گزینه هست یکی عضویت در سامانه یکی ورود به سامانه اگه قبلا  عضو سامانه پاسخگویی نبودی میزنی عضویت در سامانه اونجا یه سری اطلاعت مثل کدملی و تاریخ تولد و ایمیل و شماره تلفن ازت میخواد اون فرم رو که پر کردی تائید رو میزنی به همون شمارت یه کد عبور میاد حالا اون گزینه ورود به سامانه رو میزنی که همون ایمیل و اون کد عبور و کدملیت رو میزنی وارد یه صفحه میشی روی درخواست جدید بزن بعد نوع آزمون رو سراسری انتخاب کن بعد یه جدول واست میاد رو اولی که واسه اعتراض نمره کنکور تیر هستش رو بزن بعد دوتا گزینه هست که بررسی نمرات اکتسابی که برای اعتراض به درصده و یه گزینه برای بررسی رتبه و نمره کل که برای ترازه بعد هم تائید رو میزنی... راستی کد داوطلبی هم میخواد شماره پرونده هم میخواست که اختیاری بود اگه گمشون کردی از همون جدول میتونی همون لحظه بگیری
هر وقت هم که ورود به اون سامانه رو بزنی اگه سبز شده بود میتونی بفهمی جواب اعتراضتو دادن یا نه
اگه متوجه نشدید آدرس کانال تلگرام یا روبیکا بدم که اونجا فیلم آموزشیش گذاشته شده خودم از اونجا دیدم

میرید وارد سایت سنجش sanjesh.org میشید اون بالا یه علامت تلفن هستش که روی اون میزنید نوشته پاسخگوی ا ...

من همه ی مراحل رو رفتم توی جدولی که اومد تقاضای بررسی مجدد نمره زدم بعد شماره داوطلبی زدم ولی اصلا سایت کار نمیکنه