2777
2789

که دلم میخواد فقط بخوابم تا زمان بگذره، یعنی من انقد بد بودم که خدا حتی لایق یه دونه بچه ی سالم که عشق زندگیمون بشه هم ندونست منو؟؟؟ یعنی بدن من عرضه ی یه دونه بچه آوردن نداشت، آخ هر دیروز دارم داغون میشم. 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کی گفته بچه دار شدن لیاقت میخواد؟ 

این همه آدمای بد ذات بچه دار شدن ، یه تخمک و اسپرم سالم میخواد که ایشالله برای شما هم شرایطش میاد ❤

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

جاری منم همینجوری بود ، بخدا از وقتی منو همسرم ازدواج کردیم این افسردگی گرفت که مبادا ما بچه دار بشیم ، دوستای مشترکمونو میفرستاد غیر مستقیم بهمون بفهمونه زود تر از من بچه دار نشو !‌

بعد یه مدت که نشد ، بیخیال شد دیگه براش مهم نبود ، خدا یه دختر ناز و گوگولی بهش داد تو سن بالا 

تمام عمرش شده بود حسادت ! بیخیال باش 

جاری منم همینجوری بود ، بخدا از وقتی منو همسرم ازدواج کردیم این افسردگی گرفت که مبادا ما بچه دار بشی ...

اینجوری نگو حسادت، هیچکس آدمایی مثل مارو درک نمیکنه، کسی نخواسته دیگران بچه دار نشن و فقط اون بشه که بگیم حسادت، فقط میخوایم ماهم مثل بقیه باشیم همین

اینجوری نگو حسادت، هیچکس آدمایی مثل مارو درک نمیکنه، کسی نخواسته دیگران بچه دار نشن و فقط اون بشه که ...

من شما رو کاری ندارم عزیزم ، اونو گفتم که بعدا خودش بهم گفت ببخشید کل زندگیم شده بود حسادت ! این حرف خودش بود 

اینجوری نگو حسادت، هیچکس آدمایی مثل مارو درک نمیکنه، کسی نخواسته دیگران بچه دار نشن و فقط اون بشه که ...

حسرت سخته .من الان حسرت یه سقف بالاسرم دارم . دوست ندارم مستاجر باشم دیگه