2777
2789
عنوان

من با مامانم چیکار کنممم

184 بازدید | 25 پست

ساعت پنج صبح اومده میگه تو چرا به من کمک نمیکنی همش سرت تو گوشیه و میدونه من از این کلمه متنفمممرم چون اینجوری نیست

اصلا درکم نمیکنه همش غر میزنه

همش چهره اش با اخمه

خیلی محدودم میکنه تا سوپری محل تنها نمیتونم برم

هر جام بخام برم باید حتما باشه

یجورایی حس میکنم پدرم خودشو با اخلاق مامانم وفق داده انگار منم چاره ای ندارم

ولی خوب چرا اون خودشو تغیر نمیده چراهمش ما

قشنگ دوست داره مثل ربات جوری که دوست داره من زندگی کنم

تمیز نیست

وقتایی که ظرف میشوره اکثرا کثیفن بعد بهشم ک با ارومی میگی

میگه تو بشور! بابا من دارم میگم تو که شستی تمیز بشور خوب چرا دوباره کاری بشه

اصلا منطقی نیست نود درصد وقتا بده منو پیش بابام میگه حس میکنم حرفی برای گفتن نداره از من مایه میزاره

خیلیا گفتن بشین قشنگ باهاش حرف بزن ولی اصلا فایده ای نداره اخم میکنه ب ادم اعتنا نمیکنه

اصلا نمیدونه من چه حال و روزی دارم

من دوست ندارم ازدواج کنم فقط مجبورم این شرایطو تحمل کنم و ذره ذره جونم در بیاد

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
میفهممت عزیزم خیلی زیاد  منم با مادرم رابطه خوبی ندارم  حرف زدن اصلا هیچ چیزو درست نمیکن ...

وای گلم مرسی ک درک میکنی خدا بهمون صبر بده

دقیقا اصلا انگار نه انگار 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای گلم مرسی ک درک میکنی خدا بهمون صبر بده دقیقا اصلا انگار نه انگار 

من که الان دو‌ماهه نه دیدمش نه زنگ زدم البته من متاهلم ولی میدونی تو شرایط متاهلی سخترم میشه فکر نکن راحته به همسرت بگی من با مادرم رابطه ندارم 

پدرم هم انگار نه انگار کلا 

همش باید جوری که دوست داره لباس بپوشم بعد گوشم ک نمیدی یجوریییی حرف میزنه قشنگ تا ی هفته احساس گناه داری بخاطر چیزای چرتتتتتتتت

خیلی بم ظلم شد چند ماه پیش بخاطر برخوردشون روحیمو داغون کردن فهمیدن با کسی دوست بودم باعث شدن از هم جدا شیم(اینم یکی دیگه از معظلات من)

یعنی حالم از خونه بهم میخورد تو اون روزا 

من که الان دو‌ماهه نه دیدمش نه زنگ زدم البته من متاهلم ولی میدونی تو شرایط متاهلی سخترم میشه فکر نکن ...

بخاطر همینه از ازدواجم بدم میاد 

همش باید جوری که دوست داره لباس بپوشم بعد گوشم ک نمیدی یجوریییی حرف میزنه قشنگ تا ی هفته احساس گناه ...

میخاسم از خونه فرار کنم یعنی خدا خیلی دوسم داشت که نزاشت همچین خریتی بکنم

حق داری  دیگه ببین باید با کسی ازدواج کنی که درک بالایی داشته باشه  دیگه شما نمیتونی بگی ...

واقعا حرفتوون درسته اصلا دلیل نمیشه

نه بابا دختر این چه کاریه 

خیلیییی تحت فشار بودم یعنی بدترین روزارو گذروندم ولی خوب خداروشکر بعدش اوضاع بهتر شد

سعی کن روزا بزنی بیرون از خونه ه کار باشگاه محیط خوبی باشه ک ببینه ک بزاره بری .شبم خسته ای دیگه کمت ...

امیدوارم جواب بده

واقعا حرفتوون درسته اصلا دلیل نمیشه

چون خود پدر و مادر ممکنه مشکلات روحی داشته باشن 

مادر من که همیشه خدا یه دنیا توقع داره 

تو جرا اینکارو نکردی چرا احترام منو نگه نداشتی چرا با من شوخی کردی چرا رفتی مسافرت منو نبردی ….

چون خود پدر و مادر ممکنه مشکلات روحی داشته باشن  مادر من که همیشه خدا یه دنیا توقع داره  ...

واااای فاجعس

چرا قبل بچه دار شدن پیش مشاور نمیرن