2777
2789

دو ساله عروسی کردم ولی انقدر عذاب کشیدم فوش دعوا کتک کاری ک دیگه جونی برام نمونده همش بخاطر خانوادش و اذیت های بی حد و اندازشون و این ک این شوهر من نفهم ترینه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بشدت پشیمونم راه برگشتم ندارم همسرم بسیار خوش اخلاق هس دس بزن نداره ولی مشکلات وحشتناک مالی داغونم کرده پیرم کرده هشت ساله اینم اصلن دنبال پیشرفت نیس

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

تورو خدا بچه نیار این شوهرهای این مدلی بچه ننه آن تا عمر دارن هم تو نفهمی خودشون میمونن طلاق بگیر خودتو خلاص کن منم دقیقا چنین شرایطی داشتم الان بچم ۶سالشه اشتباه کردم خریت کردم بچه آوردم الان بچم داره تو دعواهای ما میسوزه از خانوادش متنفرم 

پشیمون نیستم فقد از اینک پشتم نبود اینبار تعجب کردم اومدم خونه بابام😞 دخالت کردن اذیت کردن دعا کن ...

منم عزیزم سر دخالت و حسادت و افترا مادرشوهرم چن روزه خونه پدرمم😔💔شوهرت پشتته؟

منم عزیزم سر دخالت و حسادت و افترا مادرشوهرم چن روزه خونه پدرمم😔💔شوهرت پشتته؟

بخدا بود چندبار بخاطرم باهاشون دعوا کرد و از خونه زد بیرون 

الان نمیدونم یهو چش شد اولین بار پشتم نبود 🥺🥺

بخدا بود چندبار بخاطرم باهاشون دعوا کرد و از خونه زد بیرون  الان نمیدونم یهو چش شد اولین بار پ ...

پس نگران نباش عزیزم میاد دنبالت ان شالله من شوهرم بشدت از مادرش میترسه بخاطر اون نمیتونه بیاد دنبالم منم تصمیم گرفتم جدا شم با اینکه دوسش دارم متاسفانه

پس نگران نباش عزیزم میاد دنبالت ان شالله من شوهرم بشدت از مادرش میترسه بخاطر اون نمیتونه بیاد دنبالم ...

نننن جدانشو بخاطر مامانش سعی کن باهاش حرف بزنی بش بگو میخوام پشتم باشی من خانومتم ببین چی میگ 🥺

امیدوارم عزیزم انشالله از خدا میخوام تو هم شوهرت پشتت باشه نزاره کسی دخالت کنه و برگردی سرخونه زندگیتون ارامش بباره بهتون🥺🥺❤❤🌱

نننن جدانشو بخاطر مامانش سعی کن باهاش حرف بزنی بش بگو میخوام پشتم باشی من خانومتم ببین چی میگ 🥺 ام ...

عزیزم شوهرمو پر کرده اختیاری نداره خونمون هم ب اسم مادرشه مجبوره اطاعت کنه....فداتشم گلم ان شالله توام خوشبخت ترین باشه اما فقط معجزه میتونه زندگی منو نجات بده

عزیزم شوهرمو پر کرده اختیاری نداره خونمون هم ب اسم مادرشه مجبوره اطاعت کنه....فداتشم گلم ان شالله تو ...

قربونت برم عزیزم معجزه میشه خدا هست

ایدی تلگرام داری ی چی اونجا بهت بگم