2777
2789
آره خودمم بخاطر درسم مرددم ولی خب اونو میدونم از پسش برمیام ولی نمیدونم با کار و مثلا پیش دبستانی اولی وگریه دومی میتونم بربیام آخه منم آدمیم که خیلی برای بچه وقت میزارم
رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم میدونم سخته ولی دوست دارم اگه میخوام بچه دوم بیارم واقعا به درد بچه اول بخوره درسته اگه سه چهار سال دیگه بیارم قطعا وضعیت مالیمون بهتر میشه درسمم تموم میشه ولی احاس میکنم اونوقت شاید دیگه همبازی نباشن دیگه فایده نداشته باشم ولی مرددم از مسائل مالی از اعصاب از سختی هم کار خونه هم کار بیرون در مورد درس مردد نیستم ولی اینا رو موندم میخوام بدونم مامانای شاغل چه میکنن
ای بابا خواهر...منم شاغلم...دخترم سه سالشه الان ماههاست اقدام میکنم و خیلی خیلی دوست دارم دومی بیارم دخترم اینقدر تنهاست و داداش داداش میکه خون به جیگر شدم میگه نی نی بیار بهش دست بزنم دیگران نمیزارن بچشون دست بزنم...بخاطرش تمام تلاشم کردم و حتی یه سقط...این ماه با قرص و آمپولم باردار نشدم... به نظر من از همین ماه شروع کن...من خیلی عذاب کشیدم آدم نمیدنه بدنش درچه حاله فکر میکنه هر وقت خواست میتونه بچه بیاره...
خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    
من درمورد همین مسایل که شما میگی با مشاور صحبت کردم چون کابوس من تنهایی و فاصله زیاد بچه هاست...دوست ندارم دخترم برای بعدی مادری کنه چیزی از همبازی بودن ندونه و حتی تا بزرگسالی مثل من تنها باشه... میدونی مشاور چی کفت: گفت مگه بچه اول خدا خرجشو نرسونده مگه روزی نداشته بعد اون وضع زندگیت بهتر شده یا بدتر؟ خب خدا روزی اون یکیم میرسونه اصلا نباید به مسایل مالی از دید خیلی سخت نگاه کرد آینده نگری لازمه اما ترس و توهم نه...
خدایا پسرم خودت دادی و خودتم گرفتی...من و خواهرش خیلی منتظرش بودیم جای خالیش دلمون آتیش زده .تنها دلخوشی من و دخترم بود...بعد چهارسال و سه تا سقط و پنج بار بارداری باز دست خالی برگشتم پیش دخترم... خدایا خودت کاری کن صحیح و سالم و دل خوش اینبار دست پر برگردم خونه....    
مرسی عسل جوون ازوقتی که برام گذاشتی وبهم مشاوره دادی چقدر قشنگ حرف زدی من دخترم عاشق بچه است خودمم دوست دارم وشوهرم خیلی بیشتر ولی بگم بیشتر مسئولیتا با منه شوهرم فقط تو کارخونه کمک می کنه ولی دتو کار بچه فقط مهد بردن وآوردن وخرید کردن وکتابخونه بردن واین کارا کمک می کنه ولی بقیش با خودم راست میگی از وقتی دخترم اومد روزی بیشتر شد
دقیقا عزیزم...مام وضعمون با روزی اون بهتر از وقتی که تازه ازدواج کرده بودیم حتی دوسالیم که کار نکردم باز بچم روزی داشت و بیمه بیکاری استفاده کردم...طفلی خرج خودشو میده... دخترم از وقتی حس دوستی شناخته دایم ازم بچه میخدا همش میگه خدا بهم داداش بده چرا آخه نمیدی... میاد میگه مامان مثل خاله نی نی شکت داری؟ چرا نمیاری؟ بگو دارم...بزرگ بشه دنیا بیاد بغلش کنم... الان ماههاست تلاش میکنم...روحیم داغون شده...دلم میخواست فاصلشون کم باشه البته شوهرم بچه دوست نیست مخالف بود اما هی راه اومد اما این ماه گفت ماه آخره دیگه نشد بمونه ماه بعد...الان امروز 30پریودم صبح علایم پریود دیدم باز بخاطر عسل دلم شکسته...الان سرکارم اما ولم کنن یهو زار زدم...
عزیزم شما شک نکن...خدایی بالا سرمون هست...شما میتونی خدا به همه آدما قدرت داده چطور قبلا زنا چند تا بچه رو بزرگ میکردن طفلی اونایی که سرپرست خانوادن با سه - چهارتا بچه و دست تنها آدم نیستن...خدا قوت و قدرت میده...روزیم دست خداست... شک نداشته باش بخاطر دخترت از همین ماه شروع کن... ایشاله تاپیک بعدیت خوش خبری بارداریت باشه...