2777
2789
عنوان

امروز یه تیکه طلا بردم بفروشم

616 بازدید | 17 پست

هیچ وس نمیخرید

ده تا مغازه رفتم نمیخریدن

یجا رفتم گفت ۱۰۰سوت کم میکنم میخرم😐😐😐

مردم چرااینجوری شدن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند گرمی بود ؟چرا دلیلشون چی بود ؟

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
حتما فاکتور نداشتی

فاکتور که نداشت

مال ۱۰ساله پیش بود طلا ولی اصلا به فاکتور نمیرسید میگفتم خرید دارین میگفتن نه😐

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
طلافروشا میخرن کدوم شهری؟

اطراف تهران

والله که نمیخریدن

منم خیلی لازم داشتم پولشو

خب داره میاد پایین

خب وقتی داره میره بالا هم نفروشن

اینکه نشد دلیل

یعنی تا گرمی چند میاد پایین؟

خدا کنه بشه ۱۰۰تومن

ولی خب طلای من زیاد نبودو پولشم به شدت نیاز دلشتم

دیگه اونا ب فکر سود خودشونن ن من و تو 

من به طلا به عنوان یه پس انداز مطمعن نگاه میکردم

امروز نظرم عوض شد کلا

سهام بخرم بهتره تا طلا😐