2777
2789

من ترک تحصیل کردم سال ۹۰و پرنده تحصیلم را گرفتم چندسال بعد دوباره خواستم درس بخونم مدارکم را به مدرسه شبانه روزی تحویل دادم ولی اصلا یه روز هم نتونستم برم اون مدرسه ودرس بخونم کلا ولش کردم اصلا هم دیگه شرایطش راندارم برم مدارکم را بگیرم 

به نظرتون اگه بخوام دراینده ادامه تحصیل بدم بدون اون پرونده تحصیلی جای ثبت نامم میکنن یا حتما باید باشه

باید باشه

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا خودت میگم با عزت تره

خیلی دوست دارم ادامه بدم ولی اطرافیانم سنگ میندازند جلو پام مخصوصا مامانم وشوهرم اخه خودشون تا ۵دبستان خوندن ولی خواهرم تا ارشد خوند😫برامن این جورین خواهرم مجرده

خیلی دوست دارم ادامه بدم ولی اطرافیانم سنگ میندازند جلو پام مخصوصا مامانم وشوهرم اخه خودشون تا ۵دبست ...

توکل برخدا بتونی میشه خیلییی راحته

دخترقشنگم خداروشکرتورودارم  ممنونم رنگ چشمات مث رنگ چشمای مامان فیروزه ایه