2777
2789

سلام بچه ها 

من اینجا دیدم همه گفتن هفته هشتم میرن برای سونو قلب که همون مطب دکتر انجام میده 

من فکر میکردم سونوگرافی بیرون انجام میده

من ده روز پیش که حدودا هفته شش بود رفتم دکتر سونو کرد گفت شرایطت خوبه و خوب به رحم چسبیده

گفت یه ماه دیگه بیا که اینجوری حساب میکنم حدودا میشه هفته ١١

بعد همونروز به دکتر گفتم زودتر نیام برای سونو قلب گفت نه نیازی نیس همون ماه دیگه بیا

برای شماهم تاحالا اینجوری شده؟

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

الان خیلی نگرانم میگم نکنه هفته پیش قلب تشکیل نشده ولی چیزی نگفته یااینکه چرا نگفت هفته ٨ برم گفت یه ماه دیگه بیا

به همسرم گفتم بذار چندروز دیگه نوبت بگیرم برم گفت نه بذار همون نوبتی که خودش گفته

بنظرتون چیکارکنم ؟ چرا زودتر نگفت برم؟ یعنی مشکلی هست؟

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

عجیبه صدای قلب مگه نذاشت؟

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به زور میخوای برای خودت مشکل درست کنی؟

حالت خوبه؟😐 

به دکترت اعتماد کن و همون موقع که میگه برو

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان خیلی نگرانم میگم نکنه هفته پیش قلب تشکیل نشده ولی چیزی نگفته یااینکه چرا نگفت هفته ٨ برم گفت یه ...

خودت بگیر نوبتو منم بار اول نفرستادن ولی بچه های بعدی مو رفتم ضرر ک نداره

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

عجیبه صدای قلب مگه نذاشت؟

نه هفته شش که رفتم هیچی

فقط سونو کرد گفت شرایطت خوبه

خودمم که پرسیدم گفت همون ماه دیگه اومدی سونو قلبم میگیرم

الان خیلی نگرانم میگم نکنه هفته پیش قلب تشکیل نشده ولی چیزی نگفته یااینکه چرا نگفت هفته ٨ برم گفت یه ...

عزیزم دکترای الان خیلی روک هستن دور از جونت کسی سرطان داشته باشه روک میگن ب طرف خداروشکر چیزی نبوده ک چیز خاصی نگفته وگرنه میگفت

به زور میخوای برای خودت مشکل درست کنی؟ حالت خوبه؟😐  به دکترت اعتماد کن و همون موقع که میگه ب ...

ن ولی بخدا خیلی نگرانم😢😢

اینجا تو سایت همه میگن هفته هشت میرن سونو قلب ولی دکتر من نگفت که برم

خب به دکترت بگو چرا قلب رو نذاشت یا یجا دیگه برو هشت هفته و بگو که صداشو بزارن حتما

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕