2777
2789
من چند ساله داروی اعصاب میخورم توی بارداری دکترم قطع کرد فقط بهم تری فلوپرازین ۱  رو داده گفت ا ...

تری فلو پرازین معمولا تو بارداری تجویز نمیکنن 

خیلی قرص خوبیه ولی من میفتم رو خواب دیگه نخوردم 

میفهممت

استارتر همیشه میگم خدایا بیماری روحی به کسی نده بیماری روحی خیلی بدتر از بیماری جسمیه خیلی خیلی بدتر

من وسواس فکری دارم اعصابم ضعیفه واسه یه اتفاق خیلی بی ارزش انقدر خودم رو اذیت میکنم و درگیر میکنم که میخوام سکته کنم انگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته خدا به دلت ارامش بده

ممنونم همینطور به شما ان شاالله

بخدا دعام فقط همینه خدایا دل اروم قلب اروم بهم بده، خوش بحال کسایی که ذاتا آدم آرومی هستن دلشون قلبشون آرومه چه نعمتی داده خدا بهشون قطعا تو زندگی مشکلات دارن ولی با ارامش حل میکنن

عزیزان ارتباطتونو با خدا زیاد کنید، هر روز شکر گذاری کنید. یه دفتر بردارین و احساساتتونو بنویسید و خالی بشین. من چند ماهه این کارا رو کردم و الان حالم خیلی خوبه شکر خدا.

هر چی باعث ناراحتی تون شد بگین به درک، هر کس ناراحتتون کرد بگین گور باباش😀😀

زندگی جاری است ...

تری فلو پرازین معمولا تو بارداری تجویز نمیکنن  خیلی قرص خوبیه ولی من میفتم رو خواب دیگه نخوردم ...

اصلا به من خواب نمیده یک درصدش رو داده به من دکتر

متخصص اعصاب و روان میرم اون داده گفت بی خطره هیچ مشکلی نداره

عزیزان ارتباطتونو با خدا زیاد کنید، هر روز شکر گذاری کنید. یه دفتر بردارین و احساساتتونو بنویسید و خ ...

خیلی سخته که کسایی که ناراحتت میکنن و روح و روانت رو آزار میدن بتونی کنار بیایی و بگی به درک

خیلی سخته که کسایی که ناراحتت میکنن و روح و روانت رو آزار میدن بتونی کنار بیایی و بگی به درک

باید تمرین کنی، شرایط منم خیلی بد بود. ازدواجم با کسی که عاشقش بودم بهم خورد و من داغون شدم. اما الانم حالم خیلی خوبه و روانم آرومه

زندگی جاری است ...

باید تمرین کنی، شرایط منم خیلی بد بود. ازدواجم با کسی که عاشقش بودم بهم خورد و من داغون شدم. اما الا ...

درسته تمرین میخواد و واقعا خیلی خیلی سخته

ان شاالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشید

منم دو سه سال پیش با یکی از نزدیکانم به مشکل خوردیم به قدری این دعوا و قهر و ناراحتی برام سنگین تموم شد که حالا که اشتی هم کردیم بازم سنگینی میکنه رو دلم و نمیتونم فراموش کنم و از یاد ببرم هنوز یادآوری میکنم برای خودم و اذیت میشم