2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از نزدیک ترین ادمای دورم داره میره یه شهر دیگه😭😭 خیلی ناراحتم خیلی 

اخی عزیزم

ینی دیگ هیچوقت برنمیگرده اونجایی ک تو هستی؟

دردناک ترین چیز آن است که انسان حقش را آرزو کند                                                                             

ناراحت نباش گلمکاری نمیشه کرد کم کم واست عادی میشع غصه نخور میت نی تلفنی و مجازی باهاش در ارتباط باشی کسی ام از اینده خبر نداره شاید باز تونستین هم و ببینید

دانی که چرا دار مکافات شدیم؟نا کرده گنه چنین گرفتار شدیم؟؟ کشتیم خرد،دار زدیم دانش را ..در بند و اسیر صد خرافات شدیم♡:)
نه😔😔 اخرین روزا خیلی خوش میگذشت فک کنم خدا دیگه گفت بسمونه

😕😕حالا ناراحت نباش عزیزم همین ک همچین ادمیو تو زندگیت داری خوشحالم باش

درسته ک میره و ازت دور میشه اما دلاتون پیش همه:)

بعدشم الان ک گوشی و فضای مجازی و.. هس میتونی از این طریق همش باهاش در ارتباط باشی

دردناک ترین چیز آن است که انسان حقش را آرزو کند                                                                             

بدونید‌ قدر لحظه هاتونو به قدری روزای خوش زود میگذره که فکرشم نمیکنید 

من چندتا دوست جونی داشتم که از شهرما رفتن و ازدواج کردن و رابطه ها قطع شد آخرین و بهترین  دوستم هم که تصادف کرد و فوت کرد الان نه خواهری نه دوستی نه دخترخاله ای نه دختر عمه ای هیچییی ندارم که باهاش حرف بزنم تنهاتر از خودم نیست دیگه فقط با خودم حرف میزنم