2777
2789
عنوان

اگه میخوای لبت طبیعی بزرگ بشه بیا + روش های پیشنهادی

| مشاهده متن کامل بحث + 2573 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳- ماساژ: این بی نهایت جوابه خودم به قدری معجزه دیدم که کل فامیل فکر میکردن فیلر زدم و اینکه دائمیه اگه ماساژ رو درست انجام بدین میتونید چاک لبم ایجاد کنید ❤❤❤❤

نکته : حتما واسه ماساژ از روغن و بالم استفاده کنید وگرنه خشک میشه پوست لبتون!!

پ،ن : دو روش بالا دائمی نبود فقط موقت و بدون عوارض فقط  این روش دائمیه !❤  

۳- ماساژ: این بی نهایت جوابه خودم به قدری معجزه دیدم که کل فامیل فکر میکردن فیلر زدم و اینکه دائمیه ...

من خودم فیلر استفاده نمی کنم یعنی متنفرم چون موقته و عوارض و درد داره ولی این رو کمتر از یه ماه نتیجه دیدم امیدوارم واسه شما هم جواب بده ❤

بگو طرز تهیه شو

اول یه مقدار سیب زمینی رنده میکنی با پودر دارچین و گلاب ( این واسه لپ گلی و حجم گونه و روشنی پوست عالیه)

اگه میخوای لبت حجیم شه پودر دارچین و گلاب یا آب آب کم باشه تا خمیر بشه فقط تایم نباید طولانی باشه بیشتر از ۵ نشه چون عوارض داره❤

فقط کسی میخواد ؟

اره عزیزم اگه بزاری ممنون میشم😍❤

فقط اون خمیری که بالا گفتین باید چند وقت یک بار استفاده کنیم و اینکه بعد از چه تایمی نتیجش مشخص میشه؟

باید برای کل صورت استفاده کنیم یا فقط گونه ها و لب ها

اره عزیزم اگه بزاری ممنون میشم😍❤ فقط اون خمیری که بالا گفتین باید چند وقت یک بار استفاده کنیم و ای ...

اگه میخوای صورت پری داشته باشی میتونی استفاده این من استفاده نکردم واسه کل صورت و عوارض اش رو نمیدونم فقط حتما دارچین کم بزنید وگرنه پوست تون به قدری نازک میشه که نابود میشه و میسوزه